‘Economia națională merge bine. Cifrele nu mint și nu fac politică!’

Partidul condus de Liviu Dragnea a anunțat marți, pe Facebook, că economia națională merge bine în guvernarea PSD, făcând trimitere la o analiză din Ziarul Financiar – „Cum au evoluat indicatorii macro din 2012, când PSD a venit la putere”.
„Economia națională merge bine în guvernarea PSD. Analiza din Ziarul Financiar dă peste nas tuturor celor care contestă capacitatea PSD de a conduce România. Cifrele nu mint și nu fac politică! Iar adevărul e că economia ar fi mers și mai bine dacă Iohannis nu ar fi băgat tot timpul bețe-n roate guvernării PSD. O întrebare legitimă e cum s-a simțit creșterea economică în buzunarele românilor în ultimii doi ani de guvernare PSD, respectiv cât au crescut pensiile și salariile NETE, în mod real, PESTE creșterea prețurilor din 2017 și 2018? Iată cifrele: salariul mediu real (privați și bugetari) +20,3%; pensia medie reală +18,5%! Rezultatul: Mai mulți bani în buzunarele românilor, mai mulți cetățeni în clasa de mijloc!”, scrie PSD pe Facebook.

Economia națională merge bine în guvernarea PSD. Analiza din Ziarul Financiar dă peste nas tuturor celor care contestă capacitatea PSD de a conduce România. Cifrele nu mint și nu fac politică! Iar adevărul e că economia ar fi mers și mai bine dacă Iohannis nu ar fi băgat tot timpul bețe-n roate guvernării PSD. O întrebare legitimă e cum s-a simțit creșterea economică în buzunarele românilor în ultimii doi ani de guvernare PSD, respectiv cât au crescut pensiile și salariile NETE, în mod real, PESTE creșterea prețurilor din 2017 și 2018? Iată cifrele: salariul mediu real (privați și bugetari) +20,3%; pensia medie reală +18,5%! Rezultatul: Mai mulți bani în buzunarele românilor, mai mulți cetățeni în clasa de mijloc!

Publicată de Partidul Social Democrat pe Luni, 25 februarie 2019

Related posts

Leave a Comment

nineteen − sixteen =