Două tinere ploieștence urcă pe scena celui mai mare concurs de talente din lume la Hollywood

La doar 12 ani, Monica Cernov și Roberta Pîrvu sunt două tinere interprete din Ploiești care dețin un număr însemnat de premii naționale și internaționale, care s-au bucurat de apariții TV și diverse evenimente, și care au acceptat o nouă mare provocare pentru cariera lor. Cele două vor încerca să ajungă pe prima poziție la World Championships of Performing Arts, competiție ce se  desfășoară în perioada 12-22 iulie 2019 în Long Beach, California.

World Championships of Performing Arts este cel mai mare și mai renumit concurs de talente din lume care are loc la Hollywood. Anual, 1500-2000 de participanți din peste 60 țări, au parte de un bootcamp maraton de 12 ore unde celebrități din USA precum Richard Gere, Eddie Murphy, Romeo Johnson , etc vin să le împărtășească din experiențele lor și să îi învețe diverse strategii și metode despre modul în care pot să ajungă să aibă o carieră de succes.

Monica Cernov și Roberta Pîrvu vor participa la categoria Canto (SINGING).

Tinerele ploieștene sunt îndrumate de către profesorul de Artă vocală, Alina Roșca și maestru coregraf, Paula Mitru.

Cele două se vor confrunta cu o competiție dură care le va pune în dificultate și le va provoca să își depășească limitele. Această competiție este una în premieră și unică pentru fete.

Dorința de a învinge este una tot mai puternică deoarece premii precum sume de 500.000$, burse la New York Film Academy, New York Academy sau contracte cu diferite case de producții muzicale și film, cresc considerabil motivația participanților.

Nume mari de producători, care sunt în căutarea unor stele ce nu au început încă să strălucească, o să fie prezenți la WCOPA. România aduce anul acesta un număr de 21 de participanți pe domenii diferite, de la canto, actorie și dans, până la modeling și instrument, concurenți care se vor lupta pentru premiile finale cu alții din alte 73 de țări.

Sub sloganul „Go for the Gold, team Romania!” fetele s-au înscris în această competiție și speră să o termine cu mândria că au trăit o experiență unică și intensă.

În 2018 echipa Filipine a primit 286 de premii, inclusiv un titlu de campion de categorie. Chitaristul duo M Squared din Filipine a fost numit principalul campion mondial în categoria instrumentaliștilor.

Marele campion al lumii a fost Rita Estevanovich din Insulele Cayman, care a participat la categoria actorie.

WCOPA adună peste 60 de țări participante care urmează să își pună la bătaie talentele într-o competiție care se desfășoară sub o dificultate ce imită nivelul și așteptările Jocurilor Olimpice.

Related posts

Leave a Comment

seven + one =