DIGI RCS-RDS A MODIFICAT ABONAMENTELE. CE S-A ÎNTÂMPLAT CU FACTURILE, ÎNCEPÂND CU 1 MARTIE 2023

10 martie 2023  |  07:18  |  👁 184 Vizualizari


Începând cu data de 1 martie 2023, clienții RCS RDS vor avea parte de o nouă ofertă. Cei care optează pentru abonamente de la Digi și aleg să se porteze vor avea parte de o reducere de 50%, pentru o perioadă de 6 luni. Pentru a beneficia de promoție, distribuitorul de servicii impune și condiții. 

Potrivit anunțului făcut de către RCS RDS, în perioada 1 martie – 2 aprilie, cei care aleg să se porteze la Digi vor plăti doar jumătate din valoarea abonamentului, care se va vedea direct pe facturi. Promoția este valabilă pentru produsele: Nelimitat, Optim 3 și Optim 2. Pentru a putea beneficia de ofertă, este necesară încheierea unui contract, pentru o perioadă de cel puțin 24 de luni. Mai mult de atât, cei care aleg să facă mai multe abonamente pot primi încă un discount.

Astfel, în perioada 1 martie – 2 aprilie, clienții care își portează numărul în rețeaua mobilă DIGI, beneficiază, timp de 6 luni, de 50% reducere din valoarea facturii, la contractarea tipului de abonament Nelimitat, Optim 3, respectiv Optim 2.

Promoția se aplică doar la încheierea contractelor de telefonie mobilă pe o perioadă de 24 de luni, iar abonații pot opta, fie pentru reducerea de 50% din valoarea abonamentului, fie pentru achiziționarea unui telefon în 24 de rate DIGI, cu avans 0, această facilitate fiind disponibilă doar pentru cei care dețin minimum un serviciu fix DIGI.

Ofertă nouă de la Digi. Ce trebuie să știe clienții RDS RCS

Tot din luna martie, clienții Digi au posibilitatea de a opta și pentru o extraopțiune. Este vorba despre MAXPAK, serviciu de televiziune prin care abonații RCS RDS pot beneficia de toate canalele HBO și Cinemax, la care se adaugă și HBO Max.

Până în luna aprilie, cei care aleg opțiunea MAXPAK vor beneficia de o reducere de 50% din valoarea lunară a serviciului, pentru o perioadă de patru luni.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.