Deputatul Rodica Paraschiv: ,,PREȘEDINTELE KLAUS IOHANNIS A REFUZAT SĂ PROMULGE STATUTUL PERSONALULUI FEROVIAR!”

Amintim că astăzi, Președintele Klaus Iohannis i-a transmis o cerere șefului Senatului, Călin Popescu Tăriceanu,  în care cere reexaminarea Legii privind statutul personalului feroviar.

În acest context, deputatul prahovean susține că președintele României returnează către Parlament legi foarte importante, de care depind viețile unor salariați și ale familiilor acestora.

,,Legea care le recunoștea drepturile tuturor ceferiștilor din România – Statutul personalului feroviar – nu a fost promulgată de către președintele Klaus Iohannis.

Șeful statului a anunțat astăzi că nu promulgă această lege mult așteptată de către ceferiști. Printre motivele retrimiterii în Parlament a textului acestui proiect legislativ este și faptul că personalului feroviar i se acordă mult prea multe beneficii!

Este strigător la cer cum președintele Iohannis returnează către Parlament legi foarte importante, de care depind viețile unor salariați și ale familiilor acestora! Astăzi, Klaus Iohannis nu s-a dezmințit și a refuzat să semneze legea care le permitea ceferiștilor să redevină ceea ce au fost odată – cea de-a doua armată a țării!” a conchis deputatul PSD Prahova, Rodica Paraschiv, pe pagina sa de Facebook.

Related posts

Leave a Comment

eight + 15 =