Deputatul PSD Prahova Bogdan Toader ataca decizia Ministerului Sanatatii de a transfera responsabilitatea campaniei de vaccinare exclusiv în seama primăriilor.

11 ianuarie 2021  |  16:42  |  👁 421 Vizualizari


În plină campanie de vaccinare, decizia Ministerului Sanatatii de a transfera responsabilitatea campaniei de vaccinare catre primarii creaza tensiuni între primari și Ministerul Sănătății. Edilii se plâng că au fost obligați să organizeze și să doteze centrele de vaccinare și să asigure plata personalului, fără a primi bani însă bani pentru aceasta.

Mai multi politicieni au reactionat la aceasta, printre care si deputatul PSD Prahova Bogdan Toader: „Coaliția defectă PNL-USR+ UDMR transferă responsabilitatea campaniei de vaccinare exclusiv în seama primăriilor!

Campania de vaccinare a populației, mult trâmbițată de Cîțu și ai lui, riscă să se blocheze înainte de a începe!
Din nou, Coaliția PNL-USR+ UDMR iese cu decizii care demonstrează incapacitatea de a gestiona situația din țară! Acum aruncă responsabilitatea finanțării centrelor de vaccinare în cârca primăriilor! Fără scrupule și, mai ales, fără sursă de finanțare!

Fără cel mai mic simț al răspunderii și fără buget pe anul 2021, Guvernul Cîțu le cere autorităților locale:
să organizeze, să doteze și să operaționalizeze centrele de vaccinare
să asigure plata personalului medico-sanitar și auxiliar care își desfășoară activitatea în cadrul centrelor de vaccinare

În Prahova,  de centre pentru vaccinarea populației ar trebui să fie amenajate în tot atâtea locații, multe în mediul rural. De unde fonduri, când bugetele pe anul 2021 nu au fost aprobate, iar Guvernul Cîțu nu s-a sinchisit să prezinte nici măcar un proiect de buget de stat?

Comunicare lipsă, fonduri lipsă, organizare lipsă! O coaliție guvernamentală defectă, fără urmă de strategie pentru România!”

https://www.facebook.com/ToaderBogdanAndrei/photos/a.475575866575251/908719649927535

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.