DE CE ARE NEVOIE FIECARE SEMN ZODIACAL ÎN SĂPTĂMÂNA 8-14 FEBRUARIE

8 februarie 2021  |  10:32  |  👁 266 Vizualizari


Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec – Ai nevoie să îți asculți sufletul

Treci printr-o perioadă ușor agitată pe plan profesional, cu numeroase schimbări importante la orizont. Chiar dacă asculți de sfaturile pe care le primești de la oamenii din jurul tău, încearcă să iei decizii bazându-te pe intuiție; sufletul tău știe de ce ai nevoie.

Taur – Ai nevoie să te simți liberă

Nu suporți să simți că oamenii din jur pun presiune pe tine; simți nevoia să te simți liberă, să iei decizii bazându-te pe intuiție și să îți trăiești viața așa cum ți-o doreșți. În această săptămână, mai mult ca oricând, încerci să faci un pas în spate de la viața socială și să petreci mai mult timp singură.

Gemeni – Ai nevoie să crezi că totul va fi bine

Nu îți pierde speranța. Este o perioadă dificilă, nu o viață dificilă. Mergi mai departe, lupta pentru ce îți dorești, depășește aceste obstacole care stau în calea fericirii tale. Va fi mai bine în scurt timp.

Rac – Ai nevoie de curaj

Curaj să vezi partea frumoasă a lucrurilor. Curaj să speri că ziua de mâine să fie mai frumoasă. Curaj să ai încredere în acțiunile și deciziile tale. Curaj să te pui pe primul loc.

Leu – Ai nevoie să spui ce ai pe suflet

Trebuie să fii sinceră nu doar cu tine, ci și cu lumea din jurul tău. Aceasta este o perioadă foarte bună pentru a lucra cu emoțiile tale; spune ce ai pe suflet, vorbește fără perdea și lămurește lucrurile o dată pentru totdeauna.

Fecioară – Ai nevoie să te inzestrezi cu multă răbdare

Lucrurile se mișcă destul de încet în această perioadă, iar tu pari să nu mai ai răbdare. Încearcă să te aduni și să înțelegi că acesta este cursul schimbărilor; trebuie să te liniștești și să îi permiți Universului să își joace cartea.

Balanță – Ai nevoie să visezi mai mult

Crede în tine. Crede în visurile tale. Crede în planurile pe care le ai. Și nu doar atât – ci și muncește pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Mergi mai departe și luptă pentru a îți vedea visurile împlinite.

Scorpion – Ai nevoie de răbdare

Lucrurile nu se întâmplă peste noapte. Construiește în continuare la visurile tale, luptă pentru ce îți dorești și mergi mai departe. Va fi din ce în ce mai bine.

Săgetător – Ai nevoie să îți asculți instinctul

Nu te mai concentra pe ce spun alte persoane. Acceptă-le sfatul, însă alege să faci ce îți dictează inima. Lasă-te condusă de intuiție și fă alegerile pe care tu le consideri necesare pentru tine.

Capricorn – Ai nevoie să crezi în puterea ta

Este o perioadă ușor dificilă din punct de vedere emoțional, însă trebuie să ai încredere în tine. Ești mai puternică decât crezi; continuă să mergi pe acest drum cu zâmbetul pe buze.

Vărsător Ai nevoie să te încurajezi singură

Această săptămână poate fi una foarte frumoasă pentru tine dacă înveți să renunți la trecut, să mergi mai departe cu viața ta și, cel mai important, să nu îți pierzi speranța. Încurajează-te, totul va fi bine.

Pești – Ai nevoie să uiți de trecut

Nu mai contează ce s-a întâmplat. Închide o dată pentru totdeauna acel capitol dureros al viețîi tale, aruncă cheia și mergi mai departe. Te așteaptă lucruri minunate, trebuie doar să ai sufletul deschis pentru a le vedea și a te putea bucura de ele.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.