De 1 Decembrie nu vom avea paradă militară la Ploiești din cauza restricțiilor anti-covid

17 noiembrie 2020  |  12:32  |  👁 589 Vizualizari


Primăriei Ploiești a transmis către presă următorul comunicat:

Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, informează ploieştenii că, având în vedere contextul pandemic actual, manifestările dedicate sărbătoririi Zilei Naţionale a României, în data de 1 decembrie 2020, se vor desfăşura cu anumite restricţii.

Edilul şef al oraşului nostru s-a întâlnit, astăzi, cu comandantul Garnizoanei Ploieşti, pentru a discuta despre organizarea ceremoniilor care vor avea loc, la Ploiești, cu prilejul Zilei Naționale a României.

Reamintim că, având în vedere situaţia pandemică la nivel naţional, adunările publice se pot organiza cu maxim 100 de persoane.

Prin urmare, s-a stabilit ca tradiţionala paradă de 1 Decembrie să nu se mai desfăşoare, anul acesta.  Astfel,  va avea loc doar ceremonialul militar, care va include şi depuneri de coroane.

Municipalitatea ploieşteană ia în calcul organizarea acestor manifestări în perimetrul din faţa statuii Libertăţii, amplasată în rondul din faţa sediului Primăriei Municipiului Ploieşti, în Piaţa Eroilor.

Facem apel la ploieşteni să înţeleagă că dorim să aniversăm împreună Ziua Naţională a României, dar în condiţii de siguranţă.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.