Dani Alves, arestat pentru agresiune sexuală

21 ianuarie 2023  |  09:02  |  👁 76 Vizualizari


Justiția din Spania a hotărât ca Dani Alves să fie închis provizoriu, fiind acuzat de agresiune sexuală.

„Magistrații au decis arestarea preventivă, fără posibilitatea de a ieși pe cauțiune”, se arată în informațiile apărute în presa din Spania.

Conform COPE, Dani Alves a fost arestat de către Mossos d’Esquadra și dus pentru a declara în cazul acuzațiilor de agresiune sexuală ce ar fi avut loc pe 30 decembrie, într-un club din Barcelona. Sursa citată anunță că brazilianul a mers la secție în dimineața de vineri pentru a da declarație și a ieșit de acolo, după câteva minute, arestat și cu mașina poliției.

Autoritățile au informat către Europa Press că patrula l-a transferat la Ciutat de la Justicia din Barcelona, acolo unde urmează ca un judecător să decidă situația sa provizoriu.

Dani Alves, anchetat după acuzațiile de agresiune sexuală

Femeia a depus o plângere la poliţia din Catalonia, iar şeful instanţei nr. 15 din Barcelona investighează acuzaţia de presupusă agresiune sexuală.

Reclamanta, care petrecea la clubul amintit alături de câţiva prieteni, a declarat poliţiei că fotbalistul brazilian a atins-o pe sub lenjeria intimă fără consimţământul ei. Însoţită de prietenii ei, femeia a raportat cele întâmplate personalului de securitate al clubului de noapte, care a activat protocolul relevant în aceste cazuri şi a sesizat poliţia catalană, transmite Agerpres.

La faţa locului s-au deplasat agenţi ai poliţiei catalane (Mossos d’Esquadra), care i-au luat declaraţia femeii, deşi aceasta nu a oficializat plângerea pentru agresiune sexuală decât pe 2 ianuarie, câteva zile mai târziu.

La scurt timp după ce femeia a denunţat că a suferit o agresiune sexuală, Dani Alves s-a întors în Mexic pentru a se alătura ”Pumelor”, echipa la care joacă.

Alves, 39 ani, a evoluat la FC Barcelona în perioadele 2008-2016 şi 2021-2022, iar din iulie 2022 a semnat un contract pe un an cu Pumas UNAM.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.