Dăncilă a promis la congresul PSD “o autostradă cap-coadă” şi “România la puterea 10″

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, sâmbătă, la congresul PSD, că se angajează ca în actuala guvernare să fie construită “o autostradă cap-coadă” şi nu va mai tolera niciun fel de întârziere în acest sens.
“Guvernarea nu a fost perfectă, dar a fost eficientă. Avem motive sa fim mândri de ce am realizat. Românii nu au timp sa aştepte. Românii au nevoie de investiţii (…). Mă angajez că vom face o autostradă cap-coadă. Am demarat deja analiza să vedem care este proiectul pliat pe aşteptările românilor. Nu voi mai tolera niciun fel de întârziere!”, a spus Dăncilă.
Premierul s-a referit şi la proiectele deja demarate, parteneriatele public-privat pentru autostrăzile Ploieşti-Braşov şi Târgu Neamţ – Iaşi.
Legat de fondurile europene, Dăncilă a spus că a preluat guvernarea de la tehnocraţi cu “zero absorbţie”, iar acum s-a ajuns la 30%.
“Obiectivul nostru principal, să aducem mai mulţi români în clasa de mijloc, produce deja efecte, dar el trebuie continuat”, a afirmat Dăncilă.
(…)″Întrebarea pe care ne-o pun românii în ultimii ani e clară: unde vrem să ajungem? Răspunsul nostru e la fel de clar: într-o Românie la puterea 10. Aşa că vin astăzi în faţa dumneavoastră cu un program politic fără echivoc. Documentul conţine viziunea noastră şi cererile românilor (…). Cetăţenii nu vor politicieni care se luptă între ei, ci vor oameni politici care le apăra interesul si viitorul”, le-a transmis Dăncilă delegaţilor la congres.

Related posts

Leave a Comment

eight + 18 =