Cursuri de educație plastică pentru copii și părinți la Muzeul de Artă din Ploiești

În intervalul 17 noiembrie și 15 decembrie se va desfășura la Muzeul de Artă din Ploiești un captivant program de educație plastică, locurile fiind 10 la număr pentru părinți și 10 pentru copii. Costul pentru o ședință este de 5 lei pentru fiecare participant.

Cei înscriși la cursuri sunt rugați să aducă de acasă materialele necesare pentru fiecare întâlnire. 

Pe data de 17 noiembrie, când este programat primul curs, tema este peisaj cu bărcuțe, iar materialele necesare copiilor sunt bloc de desen cu hârtie groasă de dimensiune A4, acuarele, pensule, carton ondulat, lipici și foarfece. 

Pentru săptămâna următoare, pe 24 noiembrie, tema este colaj de iarnă, iar materialele necesare, care trebuie aduse de acasă, sunt bloc de desen A4, acuarele, pensule, pahar pentru apă, două cartoane colorate diferit, foarfece și lipici. Pe 8 decembrie, tema se va intitula “pictură împletită”, fiind necesare un bloc de desen, acuarele, pensule, lipici și foarfece, iar pentru ultimul curs, din 15 decembrie – decorațiuni de Crăciun – două bile din polistiren de dimensiuni diferite, cu diametrul mai mare de 5 cm, bucăți de material textil și foarfece.

Cursurile pentru preșcolari și părinți au loc sâmbăta, între orele 10.00 și 11.00, la sediul Muzeului de Artă din Ploiești.

Related posts

Leave a Comment

one × 2 =