Curs de artă digitală 3D, pentru studenții români

Studenții UNArte învață după o curriculă realizată de experții în modelare, texturare și animație 3D din cadrul Ubisoft în cadrul primului curs de artă digitală 3D din țara noastră.

Ubisoft, în parteneriat cu departamentul Scenografie din Facultatea de Arte Decorative și Design din cadrul Universității Naționale de Arte București, anunță încheierea primului an al cursului de Artă Digitală 3D, o premieră în programa unei instituții de învățământ public din România.

Acest proiect pilot este adresat studenților departamentului de Scenografie, indiferent de anul de studiu, are o durată totală de 3 ani, și este bazat exclusiv pe o curriculă realizată de experții în modelare, texturare și animație 3D din cadrul studioului Ubisoft București.

Începând cu anul universitar 2019 – 2020, cursul va deveni obligatoriu pentru cursanții departamentului de Scenografie și opțional pentru toți studenții UNArte.

La finalizarea cursului, participanții vor putea să își pună în aplicare cunoștințele în domenii precum vizualizarea arhitecturală, publicitate, design industrial, printare 3D, crearea de jocurivideo sau film.

Citiți continuarea pe Start-Up.ro

Related posts

Leave a Comment

five × one =