Curierii muncesc din greu să onoreze comenzile. Măsuri de protecție și igienizare

20 martie 2020  |  07:47  |  👁 359 Vizualizari


Marile magazine online lucrează în această perioadă la capacitate maximă. La fel și curierii, care au devenit esențiali în bunul mers al comerțului. Ei vin la muncă, sunt testați și se chinuie să livreze zecile de mii de comenzi făcute zilnic. Cele mai vândute sunt produsele de igienă, electrocasnicele și aparatura IT.

Curierii și ceilalți angajați ai acestui depozit din Capitală își încep ziua de lucru abia după control. Li se măsoară temperatura, își pun masca de protecție, mănuși și își dezinfectează mâinile.

Doar din acest depozit al celui mai mare retailer online din România pleacă zilnic în această perioada în jur de 80 de camioane cu zeci de mii de produse. De aceea, se iau măsuri suplimentare ca atât curierii cât și clienții să interacționeze cât mai puțin.

Mai ales că volumul de muncă a crescut semnificativ în ultimele două săptămâni.

Măsurile de protecție și igienizare au fost luate în toate punctele de distribuție ale magazinelor online și la toate firmele de curierat.

Din estimările făcute de retailerii online, în ultimele două săptămâni, în afară de produsele de îngrijire personală, măști, mănuși și dezinfectat au crescut vânzările cu 20 la sută la produsele de îngrijirea casei, roboți de bucătărie și mașini de făcut pâine. Dar și laptopuri, tablete și accesorii IT.

Autoritățile și retailerii dau asigurări că există suficiente stocuri, așa că roagă clienții să cumpere așa cum o fac în mod obișnuit.

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.