Cum va fi vremea in luna august

„Statistic vorbind, august este o lună mai stabilă, comparativ cu celelalte luni ale verii. În ideea de a răspunde necesităților publicului, transmitem de anul trecut prognoze pe patru săptămâni.Le emitem vineri și le actualizăm marți, tocmai pentru a surprinde toate schimbările ce pot apărea. Semnalul pentru luna august, privind la fiecare săptămână în parte, e că temperaturile, în general, vor fi în jurul celor normale, chiar cu tendințe ca, în unele zone din țară, temperatura să fie ușor mai coborâtă. Sunt disponibile aceste estimări pe meteoromania.ro. Le puteți urmări. Atât estimările de vineri, cât și actualizările de marți pot surprinde sau închega o idee despre o anumită tendință a vremii”, a precizat Gabriela Băncilă.

„Este posibil să asistăm la alternanța care a caracterizat luna iulie: câteva zile cu vreme răcoroasă, cu vreme în care temperaturile să se situeze în jurul a 30-32 de grade, să resimțim, eventual, o senzație de creștere a disconfortului termic dacă la orele prânzului ne aflăm afară, în directa bătăia a soarelui, dar fără să vorbim de temperaturi excesiv de ridicate.
Din datele pe care le avem până acum, nu se conturează un semnal pentru un val de căldură persistent și intens deasupra Europei, cel puțin până la nivelul țării noastre”, a spus Gabriela Băncilă.

Related posts

Leave a Comment

ten + 5 =