Cum va fi vremea de Paștele ortodox. Meteorologii au anunțat la ce temperaturi trebuie să ne așteptăm

5 aprilie 2021  |  16:08  |  👁 396 Vizualizari


Meteorologii au emis prognoza pentru următoarele patru săptămâni.

Aceasta cuprinde și perioada Paștelui Ortodox, care va fi pe 2 mai.

5 – 12 aprilie

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, în cea mai mare parte a țării, dar cu o abatere termică negativă ușor mai accentuată în regiunile intracarpatice și la munte. Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile extracarpatice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

12 – 19 aprilie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în cele montane.

19 – 26 aprilie

Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile nordice și centrale, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, potrivit Mediafax.

26 aprilie – 3 mai

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei perioade, care cuprinde și perioada Paștelui Ortodox, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor deficitară în toate regiunile.

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.