Cum si-ar dori sa fii si ce ar trebui sa-i oferi pentru a se simti iubit, in functie de zodia lui

3 martie 2022  |  15:22  |  👁 299 Vizualizari


Iata ce ar trebui sa-i oferi pentru a-l face sa se simta cel mai iubit dintre pamanteni. E simplu, citeste ce spune zodia lui despre dorintele sale in materie de dragoste!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ca semn guvernat de Marte, planeta actiunii si a motivatiei, Berbecul pune pasiune in tot ceea ce face si, ca rezultat, lumineaza vietile tuturor cu focul sau.

El isi doreste o partenera care sa-i semene si care are aceeasi energie ca si el, altfel atractia dintre ei va disparea.

Intalnirile spontane, partidele scurte de amor sau orice il surprinde si il face sa se simta special si important este cea mai rapida cale spre inima sa.

O pornire instantanee pentru acest nativ este cineva care sa-i trezeasca spiritul competitiv, fie ca il provoaca la un joc, fie ca se joaca cu dinamica puterii in dormitor.

Cel mai iubit se va simti atunci cand il lauzi pentru realizarile sale sau daca ii faci mici complimente.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ca semn de pamant, reputatia Taurului este cea a unui om practic, cu o gandire logica, dar nu atat de cochet si dragut. Dar asta nu inseamna ca nu exista loc pentru romantism in viata sa, deoarece il guverneaza este Venus, planeta iubirii si frumusetii.

Energia planetei Venus este mai mult resimtita pe taramul material, asa ca apreciaza foarte mult ca partenera lui sa ii ofere cadouri. Daca faci tot posibilul sa-i cumperi ceva special, va insemna foarte mult pentru el.

De asemenea, Taurul este cel mai senzual semn din intreg zodiacul, ceea ce inseamna ca va fi atras de o persoana care stie cum sa-i trezeasca toate simturile.

O cina luxoasa, urmata de o seara suava si romantica in dormitor este ziua sa ideala cu cineva.

Ca sa fii cum isi doreste, trebuie sa-l iei incet, sa te bucuri de diminetile confortabile in bratele sale sau sa gasesti modalitati simple de a te conecta fizic cu el, cum ar fi sa-i tii mana pe picior atunci cand conduce.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativul din Gemeni isi pierde destul de repede interesul fata de oameni, chiar si fata de partenera lui. Asadar, pentru ca relatia sa reziste, prima ta cerinta este sa-i pastrezi atentia cand vine vorba de iubire.

Programul sau de lucru este incarcat si se schimba frecvent, asa ca are nevoie sa stie ca cuiva ii pasa de el si ca poate tine pasul cu el, adaptandu-se in consecinta in loc sa devina morocanos si nemultumit.

Ii place ca femeia de langa el sa fie curioasa si sa vrea sa invete mereu lucruri noi, deoarece astfel el va ramane langa ea pentru a o stimula intelectual in continuare.

Se va simti iubit daca vei asculta tot ce are de spus. Cadourile si gesturile emotionale nu conteaza prea mult pentru el, dar nici nu ii displac.

Daca il surprinzi cu locuri noi de intalnire sau cateva idei noi in dormitor, va veti apropia si mai mult. Cu cat te distrezi mai mult cu acest nativ, cu atat se va simti mai entuziasmat si mai indragostit.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Când vine vorba de dragoste, Racul fie e total implicat în relație, fie deloc. Dacă găsește pe cineva în care poate avea încredere și în fața căruia se poate deschide, va face totul pentru ca persoana respectivă să se simtă confortabil și în siguranță. Din acest motiv, este foarte important ca tu, ca și parteneră, să-l lași pe deplin să intre în viața ta.

Racul te va iubi trup și suflet dacă și tu faci același lucru. Va face multe, dar doar pentru cineva care îi întoarce favoarea.

Acest bărbat foarte sensibil adoră momentele pline de răsfăț și, de asemenea, clipele și gesturile romantice. Noaptea perfectă pentru el este în fața televizorului, cu tine în brațe. Crezi că poți să-i oferi asta?

Racul își dorește o parteneră cu care să comunice ușor, care să nu îl ia pe nepregătite și care să nu încerce să grăbească lucrurile în relație.

Leu(22 iulie – 22 august)

Leului îi place atenția. Orice fel de asigurare că este centrul universului partenerei lui nu face decât să-i amplifice dragostea pentru ea.

Un mic sărut pe obraz înainte de a-ți lua la revedere de la el sau mesaje draguțe pe care să i le trimiți pe parcursul zilei îl fac să se simtă ca un rege. Iar dacă postezi fotografii cu el pe Instagram, va funcționa și mai bine, deoarece îi place să fie etalat.

În dormitor, trebuie să fie dezmierdat și răsfățat. Leul e o persoană generoasă și va oferi tot ce are persoanei iubite, numai cu condiția ca aceasta să-i întoarcă favoarea dacă vrea ca el să rămână. De asemenea, cadourile ocazionale îl fac fericit.

Când are nevoie să fie singur, trebuie să-l înțelegi și să accepți, iar când este jucăuș, trebuie să fii la fel de jucăuș ca și el.

 

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Bărbatul din zodia Fecioară este puțin timid și pune fericirea altora mai presus de a sa. De aceea, se simte adesea neapreciat pentru ceea ce face pentru alții, în special pentru persoana iubită.

Așadar, ajută-l chiar și când nu îți cere acest lucru, deoarece va fi încântat. Acțiunile vorbesc mai mult decât cuvintele pentru el.

În timp ce gesturile romantice tipice și mesajele de dragoste poetice sunt drăguțe, nativul din Fecioară vrea ca persoana de lângă el să fie mult mai profundă atunci când vine vorba de a-și arăta afecțiunea față de el.

Pentrul el, „multumesc pentru tot ce faci” cântărește mult mai mult decât „te iubesc”.

Dacă îi vei tolera spiritul critic, vei fi partenera ideală. El este un perfecționist și are nevoie de cineva care să-i îndeplinească toate cerințele și standardele. Nu e ușor, dar nici imposibil!

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Nativul din Balanță are nevoie de o parteneră căreia să-i placă să petreacă mult timp cu el. De asemenea, vrea ca tu să îl egalezi din punct de vedere intelectual și să poți purta conversații interesante cu el. Iar simțul umorului ajută mult, de asemenea.

Bărbatul Balanță nu are nevoie de planuri constante, el se simte iubit atunci când poate fi doar cu partenera lui, indiferent de ce se întâmplă. De asemenea, înseamnă foarte mult pentru el ca persoana iubită să îi încurajeze independența și să-l ajute delicat să iasă din zona de confort.

Întotdeauna privește meritele ca un efort colectiv, dar când cineva se străduiește să-i recunoască realizările personale și îl lasă să fie în lumina reflectoarelor din când în când, înseamnă că acea persoană este cu adevărat specială.

Se simte grozav mai ales când partenera sa îl scoate în lume și îl ajută să-și facă noi prieteni. De asemenea, opiniile pozitive despre el îi sporesc încrederea. Cuvintele magice „te iubesc” spuse ocazional și anumite complimente specifice sunt foarte importante deopotrivă.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul vrea transparență de la cealaltă persoană imediat, dar lui îi ia mult timp până să se deschidă în fața ei. Partenera ideală a Scorpionului trebuie să aibă răbdare cu el, indiferent cât de mult va dura până se va angaja emoțional pe deplin, fără a grăbi procesul.

Cel mai mult își dorește pe cineva care să aibă măcar o trăsătură sau calitate secretă sau complexă. De asemenea, partenera lui trebuie să fie sută la sută ea, sinceră și reală, deoarece orice lucru superficial sau fals îl va îndepărta.

Se simte foarte iubit atunci când există mult contact fizic din partea partenerei sale. Un sentiment puternic de intimitate este o cerință importantă pentru el în dragoste.

Vrea pe cineva care să dea totul pentru relație, să fie grozav în pat și să-i împărtășească sentimente profunde.

Iubita lui trebuie să fie dispusă să vorbească despre subiecte tabu, să răspundă la întrebările sale constante și să țină pasul cu pasiunea lui în dormitor.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorul are nevoie de o anumită libertate în relație, iar angajamentul cu o singură persoană îl poate face să se simtă captiv sau speriat.

El își dorește pe cineva care să-l lase liber ori de câte ori are nevoie. O iubită care are idei practice, îi susține visurile și îl ajută să le realizeze este cel mai bun lucru care i s-ar putea întâmpla.

El vrea să facă lucrurile în felul lui, dar tu să-l ghidezi astfel încât să nu se simtă corectat sau inferior.

Îi vei arăta că îți pasă de el dacă ești optimistă și îl faci să privească dincolo de orizont, dacă îi oferi dragoste și sprijin fără să-l faci să se simtă în cușcă.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornul nu este o persoană ușor de abordat. Seriozitatea sa îl poate face să pară rece sau dezorientat la început și, de asemenea, nu se apropie prea des sau repede de cineva. Dar, dacă cineva se străduiește să-i atragă atenția, se poate încălzi destul de repede.

Un flirt superficial nu va dura însă mult, deoarece el ia lucrurile în serios încă de la început și nu va investi într-o relație care nu e de durată.

Dacă îi dovedești că îl iubești cu adevărat, Capricornul va deveni din ce în ce mai încrezător în relație. Și cu cât se va simți mai încrezător, cu atât te va iubi mai mult.

Partenera lui trebuie să fie o persoană foarte atentă, o aniversare uitată sau o mică minciună poate strica totul. Ea trebuie să fie de încredere și să nu permită niciodată să se întâmple derapaje stupide.

Vrea ca investiția lui de timp, energie și bani să fie reciprocă. Cineva care are flexibilitatea de a se adapta personalității sale rigide, evitând totuși orice fel de slăbiciune, este partenera ideală pentru el.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Natura detașată a Vărsătorului poate fi intimidantă pentru alții.

El nu-și dorește pe cineva care crede în dragoste la prima vedere sau care vrea instantaneu să fie cu el. Pentru el, să fie cel mai bun prieten cu partenera lui este extrem de important, așa că începe prin a-i câștiga prietenia.

Pe măsură ce prietenia avansează și sentimentele profunde încep să se dezvolte de la sine, încet-încet se va produce mai multă intimitate. Vărsătorul vrea pe cineva care să-i cunoască toate ciudățeniile și să i le accepte înainte de a se apropia.

Gustul său bizar pentru muzică sau artă nu e prea atrăgător, dar tu, ca și parteneră, trebuie să i-l accepți și să-i încurajezi interesele. Trebuie să fii cineva dispus să exploreze idei neconvenționale fără să îl judeci și, astfel, te va adora.

În dormitor, trebuie să ții pasul cu ultimele sale idei perverse și trebuie să fii deschisă cu privire la dorințele lui.

Pești(19 februarie – 20 martie)

Nu este un secret faptul că nativul din zodia Pești este cel mai sensibil și emotiv semn din zodiac. Starea sa de spirit se poate schimba de la o extremă la alta ăntr-o clipă.

Bărbatul din această zodie își dorește alături de el pe cineva care să îl accepte așa cum este. De asemenea, își dorește ca relația lui să fie inundată de acel romantism de basm.

O scrisoare de dragoste sau o cină romantică la lumina lumânărilor sunt dovezile sale preferate de afecțiune. Nu există niciun secret pentru a-i debloca inima, deoarece este întotdeauna larg deschisă. Are multă compasiune și o dragoste nesfârșită de oferit.

Ca și parteneră, trebuie să înțelegi că, în ciuda faptului că îi place să flirteze, dragostea sa pentru tine este rară și mai profundă decât orice altceva.

Îi vei demonstra că îi iubești dacă ești capabilă să ții pasul cu emoțiile sale și te acomodezi cu felul lui de a fi.

Nu uita că își dorește pe cineva care să-i permită să fie liber pentru a-și face propriile lucruri, dar care să fie mereu acolo atunci când se întoarce acasă.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.