Cum reacționezi când ești refuzată, conform zodiei tale

26 ianuarie 2021  |  07:19  |  👁 599 Vizualizari


Cuvântul „nu” are o mare putere. Iată cum reacționezi când ești refuzată, conform zodiei tale.

Atunci când „nu”-ul ne este adresat nouă, ne face să ne simțim respinse și ne poate da adevărate bătăi de cap. Vrei să vezi cum reacționezi când eșți refuzată? Fiecare zodie are un alt mod de a reacționa la auzul acestui cuvânt, așa că află care este al tău, citind în continuare.

Berbec
Când femeia Berbec e refuzată, ea vrea întotdeauna să pară că acest lucru este în regulă, deși va face oricum ceea ce i-a fost interzis. Ești foarte determinată să îți atingi scopul și crezi că ai motive întemeiate pentru a acționa în modul în care o faci – un simplu „nu” nu te poate opri tocmai pe tine.

Taur
Taurii iau lucrurile în serios, așadar atunci când ți se spune „nu”, de cele mai multe ori probabil că îl vei respecta. Excepțiile sunt atunci când vine vorba de ceva ce îți dorești cu adevărat: în acele momente lupți cu pasiune!

Gemeni
Femeia Gemeni este relaxată și evită cu orice preț să intre în conflict cu cei din jurul ei. Când ești refuzată, tu pur și simplu accepți acest lucru și mergi înainte – nu are sens să îți strici buna dispoziție din cauza unui astfel de incident.

Rac
Din cauză că este una dintre cele mai sensibile zodii, femeile Rac iau întotdeauna un „nu” ca pe un atac la propria persoană. În cazul în care refuzul vine din cercul apropiaților sau de la serviciu, tu ai nevoie de mai mult timp pentru a înțelege de ce s-a întâmplat acest lucru și pentru a putea trece mai departe.

Leu
Nativele Leu fac întotdeauna exact ceea ce vor și nu trebuie să ceară permisiunea nimănui: pentru tine „nu” nu există!

Fecioară
Când o Fecioară este respinsă, ea începe să se gândească la toate – da, toate – motivele pentru care acel „nu” ar trebui, de fapt, să devină un „da”. Tu ai obiceiul să faci apel la decizia celui cu care interacționezi și, de cele mai multe ori, ai numai de câștigat.

Balanță
Fiind extrem de echilibrată, femeia Balanță poate înțelege un refuz, atâta timp cât este un refuz justificat: chiar dacă nu îi convine, va încerca să se obișnuiască cu acest lucru. În caz contrar, însă, când se simte neîndreptățită, luptă cu îndârjire pentru ceea ce crede că merită. Pentru tine, totul depinde de corectitudinea acestui „nu”.

Scorpion
Femeia Scorpion este întotdeauna motivată și, atunci când iubește, o face cu pasiune. Pentru tine, un „nu” poate genera conflicte de proporții mari deoarece nu lași pe nimeni și nimic să te oprească din a-ți împlini visurile.

Săgetător
Pentru nativele Săgetător, „nu” este un cuvânt necunoscut: exact ca femeile Leu, ele vor face oricum ceea ce își doresc, iar dacă cei din jur nu aprobă, acest lucru nu le va influența în niciun fel.

Capricorn
Pentru femeia Capricorn, un refuz este începutul unei discuții de lungă durată. Tu vei face orice și te vei gândi la cele mai ciudate argumente pentru a-ți susține punctul de vedere: nu vei ceda până când celălalt nu te va aproba.

Vărsător
Când nativei Vărsător i se spune „nu”, nu numai că va refuza să accepte asta, dar va și face exact ceea ce i s-a interzis, cu și mai multă îndârjire și fără să se ascundă. Tu crezi mereu că știi ce e mai bine atât pentru tine, cât și ceilalți, așadar, atunci când ești refuzată, ești convinsă că persoana respectivă nu are habar despre ce vorbește.

Pești
Femeile Pești acceptă un „nu” cu multă grație. Tu vei înțelege motivele celorlalți și vei încerca să găsești o nouă abordare, luând refuzul drept un impuls ca să te perfecționezi!

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.