Cu Loganul pe triunghiul de la Tribunal

Ieri, după-amiază, cineva, probabil mai special s-a gândit să parcheze fix în triunghiul din fața Tribunalului Prahova, zonă nedestiantă accesului auto! Amintim că în febra cumpărăturilor de Crăciun, zona centrală a Ploieștiului este paralizată de mașini, iar parcările sunt o reală problemă.

Loganul alb, al cuiva, el sau ea păzea un semn de circulație cu un X desenat pe el. Probabil că șoferul, spărgător de mituri cu mașini fițoase parcate în locuri nepermise, nu cunoaște indicatoarele rutiere, așa că dacă citește acest material, nu-i vom spune ce semn era acela. Să învețe mai bine Codul Rutier!

Noi, cârcotași i-am făcut poză! Deci noi suntem de vină! Puteam să-l trecem cu vederea!

Fotoreporterul nostru și-a furat câteva înjurături pătimașe de la alți participanți la traficul aglomerat din zonă, în timpul fotografierii eroului zvelt și alb, încălecat pe sensul giratoriu de la Tribunal. 

În atenția șoferilor! Parcarea mașinilor pe triunghiul din fața Tribunalului Prahova este periculoasă, pentru că obstrucționează vizibilitatea șoferilor care trebuie să acorde prioritate!

P.S.: Cât despre Loganul alb, mașină rea ce este, șoferul sigur nu a vrut să o parcheze acolo, dar volanul, nu și nu! A tras stânga și s-a oprit sus pe trotuarul triunghiului.

Related posts

Leave a Comment

fifteen − six =