CSM Ploieşti, patru medalii obţinute la Cupa „Micul Şahist”!

Şahiştiide la CSM Ploieşti au participat, la sfârşitul săptămânii trecute, la douăcompetiţii interesante, reuşind să intre în posesia a patru medalii, dintrecare una de aur, una de argint şi două de bronz.

Sâmbătă, 12 dintre sportivii pregătiţi de Petre Nicolae Grigore au fost prezenţi la Cupa „Micul Şahist”, găzduită de Şcoala „Sfântul Vasile”, din Ploieşti. A fost o întrecere la startul căreia s-au aflat 64 de copii şi a avut 7 runde, cu ritm de joc 20 de minute.

CSM Ploieşti a cucerit patru medalii, prin Antonia Radu (locul I la „fete, 8 ani”), Teodor Samoil (locul al II-lea la „băieţi, 10 ani), Luca Berezoiu (locul al III-lea la „băieţi, 10 ani”) şi Andrei Gortoescu (locul al III-lea la „băieţi, 8 ani”).

Tot în weekend, CSM Ploieşti a fost reprezentat de o echipă de fete la Cupa României, competiţie ce a avut loc sâmbătă şi duminică, în incinta Bibliotecii Univerităţii Politehnice, din Bucureşti.

Încomponenţa Carmen Dragomir (13 ani), Antonia Ciapă (12 ani) şi Elisa Raţă (10ani), CSM Ploieşti a ocupat, la final, locul al 8-lea, unul satisfăcător încondiţiile în care a prezentat cea mai tânără echipă din concurs.

sursa: csmploiesti.ro

Related posts

Leave a Comment

five − 2 =