Critici fără număr pe tema etapei a doua a campaniei de vaccinare: ”Multe minciuni și lozinci”

16 ianuarie 2021  |  10:53  |  👁 425 Vizualizari


Critici dure din direcția fostului ministru al Sănătății, Florian Bodog, la adresa Guvernului, pe tema celei de-a doua etape din cadrul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19.

”Mult trâmbițata etapă a II-a a campaniei de vaccinare anticovid este un eșec total pentru Guvernul lui Iohannis! Chiar înainte să înceapă!”, a scris Bodog, vineri seară, pe pagina sa de Facebook, mesajul fiind distribuit, sâmbătă dimineață, pe contul oficial al PSD-ului de pe această rețea de socializare.

Actualul senator social-democrat a adus în discuție o serie de neajunsuri ce țin de această procedură.

”❌ Platforma electronică pentru înscrieri NU funcționează!
❌ Legislație clară privind finanțarea și funcționarea centrelor locale de vaccinare NU există!
❌ NU există nici stocuri suficiente de vaccin pentru toate persoanele cu grad ridicat de risc și cele care desfășoară activități în domenii esențiale!

Nu există nimic! Doar multe minciuni și lozinci ale guvernanților de „dreapta”!”, acuză Bodog.

Totodată, fostul ministru al Sănătății din guvernele Grindeanu și Tudose a făcut referire și la faptul că președintele Iohannis a fost vaccinat împotriva COVID-19, vineri dimineață, la Spitalul Militar din Capitală. ”Bine măcar că au găsit vaccin pentru Iohannis, care a reușit să se vaccineze, astăzi (vineri-n.n.), fără programare online.

Vorba premierului Florin Vasile Cîțu „campania de vaccinare merge bine, suntem în top 10 în Uniunea Europeană”. Topul rușinii!”, susține Florian Bodog, în mesajul său.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.