Cristian Ganea INFIRMA zvonurile aberante: Nu plec din PSD!

10 martie 2020  |  22:44  |  👁 955 Vizualizari


Viceprimarul Cristian Ganea a devenit tinta unor zvonuri lansate de o parte a politicienilor ploiesteni, de teama pierderii alegerilor locale din acest an. In permanenta vizibil in proiectele derulate de Primaria Ploiesti, de cele mai multe ori mult mai vizibil decat primarul Adrian Dobre, viceprimarul Ganea este considerat un personaj politic puternic, ce va crea probleme la scrutinul din aceasta vara.

Mai mult decat atat, majoritatea investitiilor facute in municipiu dar si cele aflate pe lista pentru perioada urmatoare au fost sustinute, organizate si verificate tot de viceprimarul Cristi Ganea, in vreme ce primarul Dobre a preferat sa stea ascuns in birou.

Un zvon otravit privind plecarea lui Ganea din PSD a aparut zilele acestea in spatiul public si,  potrivit acestuia, nu reprezinta altceva decat o sageata otravita. Iata ce spune viceprimarul:

„Contrar zvonurilor care dau ca sigură plecarea mea la diverse formațiuni politice, rămân social-democrat pentru că știu că doar stânga poate asigura prosperitatea românilor!

Deşi este o perioadă de criză, în care politica trece pe planul doi, vreau să îmi exprim solidaritatea şi să anunţ că îmi pun toată experienţa şi puterea de muncă în slujba echipei PSD care şi-a propus câştigarea Primăriei Ploieşti.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.