Cratere în Ploieşti, pe Şoseaua Vestului- vezi de ce…

La nici trei ani de la finalizarea proiectului european pentru modernizarea liniilor de tramvai de pe Şoseaua Vestului din Ploieşti, pe această arteră de circulaţie au reapărut craterele. Conducerea Primăriei spune că firmele executante ar trebui să refacă asfaltul, aflat în garanţie, dar au refuzat acest lucru, motiv pentru care au fost chemate în instanţă.

 

Primarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, a afirmat marţi, într-o conferinţă de presă organizată la sediul instituţiei, că administraţia locală a acţionat în instanţă constructorul care s-a ocupat de acest tronson, solicitând ca asocierea de firme să fie obligată să refacă lucrările în zonele în care au apărut gropi. Edilul a explicat că există neînţelegeri între constructor şi proiectantul care s-a ocupat de respectivul proiect european care a vizat modernizarea căii de rulare şi a infrastructurii rutiere aferente.

“Strada este în garanţie. Operatorul economic nu vrea să facă acest lucru, motiv pentru care l-am acţionat în instanţă, solicitând să fie obligat să efectueze lucrările respective”, a declarat Adrian Dobre, răspunzând întrebărilor jurnaliştilor despre problemele reapărute în ultimele săptămâni pe Şoseaua Vestului. “Este eterna şi necontenita poveste legată de cine e de vină, proiectantul sau constructorul”, a răspuns primarul când a fost întrebat ce motive invocă executantul pentru refuzul de a interveni din nou pe această arteră de circulaţie. 

Pe Şoseaua Vestului au mai apărut gropi şi în 2017 şi 2018.

 

Sursa: telegramph.ro

Related posts

Leave a Comment

10 − 2 =