Consultații online pentru gravidele din România printr-o aplicație de mobil

Bucuria de a deveni mămică este imensă, dar alături de ea te vei întâlni și cu mai multe griji. Pentru a te simți permanent în siguranță în perioada sarcinii este indicat, pe lângă vizitele regulate la medic, să te informezi permanent în legătură cu tine și cu bebelușul tău. În acest scop, va fi binevenit să încerci și cea mai populară aplicație de mobil destinată femeilor însărcinate din România, fiind singura în care se poate vorbi direct cu medici specialiști. Parcurge cu atenție articolul de mai jos pentru a afla detalii despre Femyo!

Ce îți oferă aplicația Femyo

Femyo, aplicația de mobil premiată și finanțată de programul Uniunii Europene EIT Health Innostars Awards 2019, va fi alături de tine în fiecare clipă din perioada sarcinii întrucât:

Conținutul ei este dezvoltat în colaborare cu medici ginecologi și pediatri
În fiecare zi vei avea ocazia să afli toate informațiile care te interesează, putând să citești articole sincronizate cu săptămâna de sarcină în care te afli. De asemenea, vei găsi sfaturi legate, de exemplu, de alimentele, medicamentele sau activitățile la care să ai grijă pentru ca acestea să nu-i dăuneze bebelușului. Nu în ultimul rând, vei avea accces la tool-uri deosebit de utile, cum ar fi un program pentru monitorizarea greutății, un cronometru al contracțiilor sau sfaturi care țin de bagajul pentru maternitate.

Poți să accesezi aplicația oricând, pentru consultații online 
Când vrei să obții rapid răspunsul la o problemă care te preocupă, nu mai sta pe gânduri și accesează Femyo. În cadrul ei ai parte oricând de un chat (disponibil 24 /24) care îți va permite să discuți direct cu un medic (de specializări diferite, precum obstetrică, pediatrie, nutriție, medicină de familie). În cazul în care ai deja un medic, poți să-l aduci și pe el în aplicație și vei primi un abonament gratuit pe 3 luni.
Vei putea folosi aplicația și funcțiile ei gratuit, putând să plătești pentru consultații doar când ai nevoie. Cele mai mari beneficii le vei avea însă dacă îți vei face un abonament.

Poți să te abonezi la Femyo
Ca să te convingi pe deplin de avantajele acestei aplicații, testează gratuit  pentru 1 lună abonamentul. Prima dată când vei încerca serviciile Femyo va trebui să validezi un card, efectuând o plată de 0,1 RON. Vei primi banii imediat înapoi pentru a te putea bucura în continuare de luna de gratuitate.

În situația în care ai mai accesat serviciile și ai mai plătit pentru consultații, vei putea să te abonezi în mai puțin de 30 de secunde, cu doar 3 click-uri (Trebuie doar să te asiguri că ai ultima versiune instalată).
Femyo îți dă acces nelimitat la toți medicii, indiferent de preț. După luna de gratuitate abonamentul costă numai 9 lei/lună.

Nu uita că, pentru confortul tău, vei putea să beneficiezi de un suport telefonic special pentru clienți, la care poți să recurgi dacă întâmpini vreo problemă când lucrezi cu aplicația.

Îți oferă cele mai mici prețuri la cele mai populare cursuri pre și post-natale
Dacă te afli și tu printre mămicile doritoare să participe la asemenea cursuri, aplicația Femyo îți vine în ajutor și din acest punct de vedere. Practic, datorită ei vei putea să te bucuri de cele mai mici prețuri de pe piață pentru cursurile dorite.

Sursa: Qbebe.ro

Related posts

Leave a Comment

eight + eight =