Consiliul Județean Prahova, în parteneriat cu Consiliul Local Aluniș, a finanțat proiectul ,,Reparații curente la Grădinița cu program normal-sat Ostrovu”

Consiliul Județean Prahova, în parteneriat cu Consiliul Local Aluniș, a finanțat proiectul ,,Reparații curente la Grădinița cu program normal-sat Ostrovu”.

Valoarea totală a investiției s-a ridicat la suma de 312.196,45 lei cu TVA,  din care  suma alocată de județul Prahova a fost de  200.000 lei.

Lucrarea face parte din programul de dezvoltare a localităților județului Prahova și reabilitare a  clădirilor  de utilitate publică. Investind în reabilitarea unităților de învățământ din județ, administrația județeană asigură un cadru optim pentru desfășurarea actului educațional.

  Proiectul menționat vizează îmbunătățirea condițiilor igienico-sanitare și crearea unui mediu sănătos de dezvoltare pentru preșcolari în comuna Aluniș, sat Ostrovu.

Anual, Consiliul Județean Prahova încheie contracte de asociere cu localitățile din județul Prahova. Obiectivele propuse reprezintă priorități ale administrației județului și ale administrațiilor locale și au ca scop îmbunătățirea infrastructurii rutiere, a serviciilor sociale pentru populație și a creșterii funcționalității instituțiilor de învățământ.

Related posts

Leave a Comment

twenty − 20 =