Consiliul Județean Prahova alocă 10 milioane de lei pentru încălzirea ploieștenilor

23 septembrie 2019  |  16:43  |  👁 437 Vizualizari


Presedintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader ține cont de apartenența politică și vine în ajutorul ploieștenilor cu o sumă importantă, necesară subvenționării gigacaloriei.

Dupa experienta de anul trecut, cand am fost la un pas sa ramanem fara incalzire din cauza ambitiilor prostesti si razboaielor provocate de primarul Dobre cu cei de la Veoila (asa cum a facut si cu ROSAL, RASP, Politia Locala etc), anul acesta ploiestenii pot rasufla usurati: Consiliul Judetean aloca 10 milioane de lei pentru subventionarea prețului gigacaloriei.

Iata ce spune Bogdan Toader:

Am promis, mă țin de cuvânt! Pentru a veni în ajutorul ploieștenilor racordați la sistemul centralizat de încălzire, am propus consilierilor județeni aprobarea alocării a 10 milioane de lei pentru subvenționarea prețului gigacaloriei în municipiul Ploiești, în sezonul de iarnă.

Promisiunea pe care am făcut-o în luna aprilie a acestui an se concretizează, astfel, și voi susține ca, anual, să alocăm din bugetul județului fonduri pentru încălzirea locuințelor ploieștenilor.

Ajutorul pe care l-am asigurat Primăriei Ploiești în acest an nu se rezumă doar la contribuția pentru subvenționarea tarifului gigacaloriei. Alte patru milioane de lei le-am acordat municipalității ploieștene pentru un alt subiect sensibil – începerea lucrărilor la clădirea în care va funcționa laboratorul de radioterapie al Spitalului Municipal Ploiești. Un alt blocaj la nivel municipal care s-a rezolvat cu sprijinul Consiliului Județean!Astfel, cu suma totală de 14 milioane de lei, Ploieștiul a primit în acest an cele mai mari fonduri alocate vreodată de Consiliul Județean!Pentru că ne pasă de ploieșteni!
sursa: Facebook/Bogdan Toader
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.