Consiliul Județean Prahova a finalizat asfaltarea drumului către Cabana Gura Diham!

Infrastructura județului Prahova s-a mai îmbogățit cu încă un drum proaspăt asfaltat. De această dată Consiliul Județean Prahova a ușurat accesul turiștilor care preferă să se relaxeze pe Valea Prahovei, într-o zonă pitorească de poveste, asfaltând porțiunea de drum care leagă DN 1 de Cabana Gura Diham.

Anunțul a fost făcut pe facebook însoțit de o filmare aeriană, de președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, pentru care modernizarea infrastructurii județului Prahova constituie o prioritate!

“Având în vedere zona de munte a județului Prahova și potențialul turistic ridicat al acesteia, am considerat oportună modernizarea drumului DC 132, din localitatea Bușteni, prin turnarea unor straturi de îmbrăcăminte bituminoasă ușoară. Acest drum face legatura intre DN 1- strada Nestor Ureche – Cabana Gura Diham (4 km); zona este tranzitată de un număr foarte mare de turiști iar drumul menționat anterior devenise aprope impracticabil, fiind un drum pietruit.

Voi continua să dezvolt infrastructura rutieră la nivelul județului Prahova, deoarece aceasta este esenţială pentru comunitate, pentru prahoveni dar şi pentru agenţii economici care îşi desfăşoară activitatea în regiune”, a spus Bogdan Toader.

Drumul spre Gura Diham, Bușteni, a fost modernizat! Având în vedere zona de munte a județului Prahova și potențialul turistic ridicat al acesteia, am considerat oportună modernizarea drumului DC 132, din localitatea Bușteni, prin turnarea unor straturi de îmbrăcăminte bituminoasă ușoară. Acest drum face legatura intre DN 1- strada Nestor Ureche – Cabana Gura Diham (4 km); zona este tranzitată de un număr foarte mare de turiști iar drumul menționat anterior devenise aprope impracticabil, fiind un drum pietruit. Voi continua să dezvolt infrastructura rutieră la nivelul județului Prahova, deoarece aceasta este esenţială pentru comunitate, pentru prahoveni, dar şi pentru agenţii economici care îşi desfăşoară activitatea în regiune. #modernizamPrahova#CJPH

Publicată de Bogdan Toader pe Joi, 1 Noiembrie 2018

 

Citiți și

Președintele Consiliului Județean Prahova susține construirea unui sens giratoriu pe DN 1B, în intersecția de la Albești-Paleologu!

Related posts

2 Thoughts to “Consiliul Județean Prahova a finalizat asfaltarea drumului către Cabana Gura Diham!”

  1. […] Citiți și Consiliul Județean Prahova a finalizat asfaltarea drumului către Cabana Gura Diham! […]

Leave a Comment

3 + eighteen =