Consilierul premierului Orban, Virgil Guran, bairam cu peste 30 de invitați de ziua lui, în plină stare de urgență

13 mai 2020  |  08:24  |  👁 2221 Vizualizari


Vela, uite, asta e penală! Consilierul premierului Orban, Virgil Guran, bairam cu peste 30 de invitați de ziua lui.

Virgil Guran, consilierul premierului Ludovic Orban, a chefuit marți seara alături de peste 30 de invitați la un restaurant din București. Încălcând, împreună cu invitații, prevederile ordonanței de urgență. Virgil Guran a serbat împlinirea vârstei de 55 de ani.

Știți care este culmea? Guran ocupă funcția de consilier de stat pe probleme de ordine publică și siguranța cetățeanului la Cancelaria premierului Ludovic Orban.

Conform informațiilor noastre, Ludovic Orban, deși a fost invitat, a declinat invitația, dar nu a încercat să împiedice desfășurarea evenimentului.

Nouă ne cer declarații să ieșim din casă, oameni buni!

Guran ocupă funcția de consilier de stat pe probleme de ordine publică și siguranța cetățeanului la Cancelaria premierului Ludovic Orban. Decizia de numire a fost publicată în Monitorul Oficial 982/5 decembrie 2019.

Omul de afaceri Virgil Guran, un apropiat al lui Ludovic Orban, a fost președinte al PNL Câmpina înainte de fuziunea cu PDL, apoi a părăsit partidul pentru a se înscrie în PLR (partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu și care ulterior a devenit ALDE), pentru ca apoi să revină în PNL. A fost vicepreședinte al Organizației Județene a PNL Prahova, iar din octombrie 2018 este președinte al PNL Dâmbovița. În același timp, este vicepreședinte PNL la nivel național. Virgil Guran a fost deputat în mandatul 2012-2016, iar la alegerile parlamentare din 2016 a candidat la Senatul României, fiind al doilea pe lista PNL Prahova, însă liberalii au obținut atunci un singur mandat de senator.

Vela, țărănoiule, asta e penală, nu strănutul fără mască…

Sursa: comisarul.ro

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.