Conditiile in care se vor putea organiza nuntile in 2021! Mirii au o misiune extrem de importanta

5 mai 2021  |  05:31  |  👁 299 Vizualizari


Motiv de sărbătoare pentru toate doamnele, domnișoarele și partenerii lor care și-au plănuit să își unească destinele în următoarele luni! Potrivit autorităților, odată cu relaxarea măsurile în lupta cu virusul invizibil, se vor putea organiza, în sfârşit, şi nunţi. Care sunt condițiile după care se vor desfășura fericitele evenimente, veți descoperi în rândurile de mai jos. Deocamdată, vă spunem doar atât: mirii au o misiune extrem de importantă în afară de ziua în care vor deveni oficial o familie.
Condițiile în care se vor putea organiza nunțile
200.000 de cupluri au așteptat această veste minunată, pentru că, din cauza crizei epidemiologice, nu s-au putut căsători până acum. Mirii vor fi învățați cum se fac testele rapide SARS-CoV-2 pentru accesul invitaților la nuntă.
“Propunerea industriei a fost să avem aceste evenimente încă din 15 mai. Sperăm că ceea ce premierul a spus, să se confirme de la 1 iunie, pentru cei care s-au vaccinat, pentru cei care au trecut prin boală și pentru cei care sunt dispuși să își facă teste”, a explicat Alin Caraman, președintele Asociației furnizorilor din industria nunților.
“Organizatorii din domeniul nunților suntem deschiși să ne ocupăm de aceste teste chiar la intrarea în cadrul evenimentului. Asociația este foarte implicată în ținerea cursului cu mirii care au în acest sezon programată nuntă. Vorbim de 200 de mii de cupluri care așteaptă să își facă nuntă și care sunt foarte deschiși să aibă nuntă în aceste condiții”, a mai declarat Alin Caraman
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.