Codrin Ștefănescu: „Candidații PSD la europarlamentare trebuie să fie români patrioți care se vor lupta pentru România!”

Aflat la Ploiești, în cadrul unei conferințe de presă la sediul PSD Prahova, secretarul general PSD, Codrin Ștefănescu, a vorbit despre profilul candidaților, care vor fi pe listele PSD la alegerile Europarlamentare.

„Daciana Sârbu și Cătălin Ivan, au fost un accident, dar nu se mai regăsesc pe listă. Condiția principală a candidaților, este să fie patrioți. Europarlamentarul PSD trebuie să fie patriot, români care se vor lupta pentru România și să apere țara în orice condiție, demn! Să se bată pentru România!

Românii, dacă vor dori oameni care își înjură țara, vor vota cu PNL, USR, PRM, etc.

Prahoveni! Rupeți-vă lanțurile cu care v-a înfășurat un sistem securist!

Ne batem pentru tot! Cei care și-au bătut joc de primari, bizare, nelalocul lor, pentru tot! Bătălie până la capăt, cu nedreptatea securistoidă!

Noi suntem în campanie electorală de acum. Jos pălăria pentru românii care au avut curajul să pună aceste pancarte! Gândim la fel, simțim la fel!

Ce părere aveți despre ce a zis… Aberația unui trădător, care și-a dat demisia pe Facebook dintr-un partid care i-a oferit tot.

Pe 15 februarie încep discuțiile. Lista de oameni „unul și unul!” a conchis secretarul general PSD.

Related posts

Leave a Comment

ten − two =