Coca Cola aduce pe piața din România Costa Coffee

19 iunie 2020  |  06:35  |  👁 725 Vizualizari


Coca-Cola HBC România, liderul industriei locale de băuturi, aduce pe piaţa din România brandul Costa Coffee şi vinde din această lună cafea ambalată (boabe şi măcinată) în magazinele şi în sectorul HoReCa din România.

“Coca-Cola HBC România, liderul industriei locale de băuturi, aduce pe piaţa din România brandul Costa Coffee, într-o gamă variată de sortimente premium care completează portofoliul companiei şi viziunea de a fi partenerul pentru băuturi 24/7. Începând cu luna iunie, Costa Coffee este disponibilă în unităţi comerciale din toată ţara şi în punctele HoReCa partenere, sub formă de cafea ambalată boabe, măcinată şi prăjită, în patru variante: Signature Blend, Signature Dark Blend, Colombian Roast şi Bright Blend”, a anunţat compania într-un comunicat.

România este una dintre primele pieţe din grupul Coca-Cola HBC care lansează Costa Coffee, brand care a fost recent lansat în Bulgaria, Polonia şi Ungaria. În următorii trei ani, Grupul Coca-Cola HBC va lansa Costa Coffee în toate cele 28 de pieţe în care este prezentă.

Gama Costa va fi completată pe parcursul anului cu noi variante: capsule, espressorul Costa Express sau soluţiile de cafea-to-go.

“Cafeaua este una dintre categoriile cheie care contribuie la viziunea noastră de a deveni partenerul pentru băuturi 24/7 şi de a le oferi clienţilor şi consumatorilor acces la unul dintre cele mai variate portofolii de băuturi. Costa Coffee este o marcă de succes, cu istorie şi cu un potenţial major pentru România. Cu un brand atât de puternic cum este Costa şi cu expertiza noastră de distribuţie, credem cu tărie că putem deveni cel mai bun partener de cafea în România”, a declarat Jovan Radosavljevic, general manager Coca-Cola HBC România. Istoria Costa Coffee a început acum aproape 50 de ani în Londra, fondatori fiind doi fraţi italieni, Sergio şi Bruno Costa.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.