Ciocolată de casă- gata în doar 20 de minute

TIMPI DE PREPARARE

Timp de preparare: 20 min

Gata in: 20 min

INGREDIENTE

180 g zahăr

120 g unt

270 g lapte praf

50 g cacao

50 g alune de padure

100 ml apa

MOD DE PREPARARE

Cea mai bună ciocolată de casă după o reţetă simplă. Gata în 20 de minute.

  1. Se amesteca laptele si cacaua, dupa care se cern într-un vas.
  2. Apa si zaharul se fierb pentru a obţine un sirop care se lasa pe foc 6 minute din momentul în care da în clocot. Se va obţine un sirop mai gros care se ia de pe foc si în care se pune untul si se amesteca topindu-l.
  3. Siropul cu unt se toarna peste amestecul de lapte praf cu cacao, se pun si alunele marunţite puţin si se mixeaza bine.
  4. Se toarna compoziţia într-o tava tapetata cu hârtie de copt, se niveleaza si se lasa la rece 4-5 ore.

Related posts

Leave a Comment

fifteen − 13 =