Cine este Adrian Ionică, noul Adjunct la Inspectoratul Școlar Județean Prahova

29 mai 2020  |  15:40  |  👁 3676 Vizualizari


Începând de astăzi, prin ordin de ministru, consilierul județean PNL, Adrian Ionică, a fost numit Adjunct la Inspectoratul Școlar Județean Prahova.Cu un CV nu prea bogat, Adrian Ionică nu s-a făcut remarcat cu nimic în ultimii ani,  exceptând mai multe scandaluri în care a fost protagonist, acesta fiind deseori promovat în diverse funcții de către Partidul Național Liberal.

Originar din orașul Plopeni, Adrian Ionică, în data de 10 august 2010, întors de la un meci de fotbal, târziu în noapte, a fost legitimat de către un agent al Poliției Plopeni, pentru că se afla pe domeniul public – în fața sediului PDL (acum PNL) din localitate – în compania altor persoane, împreună cu care consuma băuturi alcoolice. Pentru că nu a vrut să se legitimeze, cetățeanului Adrian Ionică i s-a întocmit un proces-verbal de contravenție (seria AP, nr. 1783515), a fost amendat cu 1.000 de lei, totodată fiind și invitat, a doua zi, la sediul Poliției Plopeni. Pentru că a refuzat sa se prezinte în fața polițistilor, Ionică a mai primit o amenda, în valoare de alti 500 de lei.

Dar Adrian Ionică nu s-a oprit aici. Activ și pe site-urile de socializare, acesta a dovedit că este un membru PNL pur sânge. În 2018, Ionică a publicat un articol privind decesul psihologului Hanibal Dumitrașcu, în care a postat mai multe comentarii pline de ură, fiind extaziat de trecerea în neființă a psihologului: ””Dumnezeu face dreptate. Așa este corect. A fost o mizerie de mercenar PSDist”;  ”Un personaj toxic ca și PSD. Pupincurist PSDRagnea. Dumnezeu nu l-a mai suportat. O să le vină rândul și celorlalți.” În acea perioadă mai multe publicații la nivel național au dezbătut subiectul, conducerea PNL Prahova refuzând să ofere vreun răspuns privind comportamentul consilierului județean.

(Evenimentul Zilei)

 

Cu toate aceste derapaje extrem de grave avute de către consilierul județean Adrian Ionică, totodată având și funcția de vicepreședinte PNL Prahova,  partidul l-a susținut în continuare, iar Guvernul Orban i-a oferit un cadou, oferindu-i postul de Adjunct la Inspectoratul Școlar Județean Prahova.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.