”Ciao ragați!” – O ieșeancă le-a scris judecătorilor că vrea să divorțeze pentru că `a descoperit adevăratele plăceri în Italia

19 iunie 2021  |  21:00  |  👁 755 Vizualizari


Nebunie totală la Iași! O femeie dintr-o localitate din județ aflată în proces de divorţ cu soţul ei i-a făcut pe magistrați să se prăpădească de râs. Femeia nu doreşte în tuptul capul să se prezinte la procesul de divorţ deoarece nu vrea să îl revadă pe fostul soţ “prostul satului” şi pentru că este plecată în Italia, unde “a cunoscut adevărata fericire în analele sexului”.

Femeia a compus o scrisoare trivială unde spune că nu vrea să se reîntoarcă la fostul soţ deoarece nu o satisfăcea în pat şi îi era frică de el. Procesul de divorţ a avut loc la Judecătoria Iaşi, iar cei doi domiciliază în acte într-o comună din apropierea municipiului. Femeia trebuia să se prezinte la un termen de judecată care a avut loc în luna ianuarie, însă aceasta a trimis o motivare judecătorilor ieşeni prin care încearcă să justifice lipsa de la proces.

„Cu ajutorul surorii mele (…), am reuşit să fug de acasă, spunând că mă duce la muncă. În Italia, am cunoscut adevărata plăcere a sexului. Cât am trăit cu reclamantul, nu m-a satisfăcut sexual, dar în Italia, pentru prima dată, (cuvinte de nereprodus – n. red) Am fost o proastă până acum că nu am ştiut ce înseamnă dragostea cu diferiţi bărbaţi şi mai ales cu mai mulţi odată în acelaşi timp. Femeile din România au şi ele dreptul la fericire, unde mai pui că bărbaţii italieni sunt cu dare de mână. Am ajuns acasă cu mulţi bani şi nu am timp să merg la judecată.

Oricum, bărbatul meu reclamagiu este prostul satului şi moare de ciudă că am descoperit adevăratele plăceri ale sexului cu mai mulţi italieni. Italienii sunt mai dotaţi decât românii în toate şi au şi bani. Asta mă face să nu-l refuz când mă solicită pentru partidele de amor. Nu vreau să vin la judecată să mă întâlnesc cu prostul satului. Ciau ragaţi”, a scris femeia.

Cererea în format PDF: https://media.stiripesurse.ro/other/202106/media-162412688075307400.pdf

Potrivit portalului instanţelor, bărbatul a renunţat la proces, retrăgând cererea de divorţ, însă a reiniţiat procesul. Ultimul termen în cazul acestui proces a avut loc ieri când judecătorul a pronunțat divorțul:

Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite în parte cererea formulată de reclamantul O. P., în contradictoriu cu pârâta O. A. Dispune desfacerea căsătoriei încheiate de părţi la data de 24.07.1992 ?i înregistrată sub nr. 10/24.07.1992 la Primăria com. Mironeasa, jud. Iaşi, din culpa comună a păr?ilor. Dispune revenirea pârâtei la numele avut anterior încheierii căsătoriei, respectiv acela de ”Buzatu”. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Cererea şi motivele de apel se depun la Judecătoria Ia?i, sub sancţiunea nulităţii, conform art. 471 Cod procedură civilă. Pronunţată conform art. 396 alin. 2 Cod de procedură civilă, azi, 18.06.2021.
Document: Hotarâre  7190/2021  18.06.2021”

sursa: stiripesurse.ro

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.