Cele mai bune parfumuri barbatesti – completeaza-ti colectia!

Un gentleman nu are niciodata suficiente parfumuri, motiv pentru care avem cateva recomandari pentru tine! In cazul in care te-ai intrebat cum deosebesti un parfum bun de un parfum prost, afla ca diferenta este simpla: aromele stridente si pretul.

Un parfum bun, de calitate, trebuie folosit in cantitati mici, astfel incat el sa persiste pe intreaga durata a zilei si sa te ajute sa faci o impresie buna in orice moment. Daca esti in cautarea unui parfum barbatesc bun, noi avem cateva sugestii pentru tine!

Cele mai bune parfumuri barbatesti

Versace – The Dreamer


Versace este una dintre cele mai mari case de moda din Europa, iar parfumurile sunt mai cunoscute decat hainele. Un parfum Versace este in mod sigur o alegere foarte buna, el exprima stil, eleganta si incredere de sine. Aromele parfumurilor Versace sunt apreciate de foarte multe persoane din intreaga lume, iar ele sunt foarte usor de recunoscut. Parfumul The Dreamer imbina aromele florale cu cele de tutun, astfel incat el exprima maturitate si eleganta. Este un parfum profund masculin, care te va ajuta sa te faci remarcat in orice moment. Poarta-l cu incredere si lasa-te captivat de intreaga experienta pe care o vei avea gratie aromelor ce se regasesc in parfumul The Dreamer!

Gucci Sport – Gucci

Parfumul imbina artome tari, lemnoase, cu arome ametitoare si exotice, fiind astfel potrivit pentru orice gentleman ce isi doreste un look sarmant. Am putea spune ca parfumul Gucci este special creat pentru a contura o personalitate puternica, increzatoare. Parfumul denota senzualitate si flirt, ceea ce inseamna ca te va ajuta sa transmiti mesajul corect. Iti va completa cu succes tinutele, in special pe cele elegante, asa ca poarta-l cu incredere!

Givenchy pour Homme


Mai putin cunoscuta decat Versace sau Gucci, casa de moda Givenchy a reusit totusi sa se afirme cu cateva parfumuri demne de apreciat. Givenchy merge pe ideea de clasic rafinat, ceea ce inseamna ca ofera produse originale, de impact. Apa de toaleta Givenchy pur Homme este o combinatie de arome lemnoase si exotice, astfel incat rezultatul este unul irezistibil. Acest parfum denota maturitate, masculinitate, verticalitate si foarte mult sarm, asa ca, daca te regasesti in toate aceste calitati, iti recomandam cu incredere sa incerci Givenchy pour Homme!

Tu ce parfumuri preferi sa porti?

sursa:thestylejournal

Related posts

Leave a Comment

eight − 6 =