Cei mai buni fotografi de travel pe care trebuie să-i urmărești pe Instagram

Fotografii au unele dintre cele mai interesante conturi de Instagram, așa că, noi ți le propunem pe acelea care ne-au atras atenția și care îți pot servi drept inspirație.

Cu toții știm cât de dificil poate fi să surprinzi fotografia perfectă din vacanță. Iar printre cele mai provocatoare metode de a face acest lucru este trezitul de dimineață, înaintea tuturor, pentru a prinde cele mai frumoase locuri neatinse încă de turiști. Iată câțiva fotografi care depun constant acest efort și își expun munca pe conturile personale de Instagram:

 

Niaz Uddin – neohumanity

Niaz Uddin se folosește, într-adevăr, de un echipament profesional pentru a captura cele mai impresionante fotografii, însă de cele mai multe ori, o imagine incredibilă poate rezulta și dintr-un telefon. Tot ce contează este să identifici locul care merită atenție și să încadrezi cât mai bine peisajul sau persoana.

 

Ana Linares – ananewyork

Ana Linares este o fotografă profesionistă care a realizat materiale pentru La Mer, Google, Moet & Chandon și Shopbop. Are un ochi incredibil pentru unghiuri și culori, așa cum observăm din munca ei, când transformă clădirile și florile în piese de artă.

 

Samuel Taipale – eljackson

Samuel Taipale face surfing și snowboarding în toate lumea, alături de soție și fiul lor. Cei 389.000 de followers îi urmăresc constant activitatea, apreciindu-i peisajele cu oceane și munți.Familia lui apare în multe dintre fotografiile pe care le realizează, un aspect pe care îl admirăm întocmai.

 

Beyza M – bmseventh

Beyza ne prezintă un cont de Instagram urban, cu multe clădiri, magazine și piațete.Pasiunea ei pentru fotografie este evidentă, surprinzând tocmai acele locuri emblematice pentru locurile pe care le vizitează.

 

Julian Herbrig – care4art

Julian produce fotografii pe care, mai apoi, le editează într-un ton dramatic, dar și video-uri ce par desprinse dintr-un film. În multe dintre cadre îl vedem și pe Julian, făcând o săritură în aer sau dându-se peste cap.

 

Marc Nouss – marc_nouss

Marc Nouss jonglează cu reflexiile, lumina, și ne introduce în fiecare oraș pe care-l vizitează. 

Louis Cole – funforlouis

Nu este greu de observat că Louis Cole este îndrăgostit de oamenii din diverse culturi. Mai mult ca în cazul celorlalți fotografi, vedem și portrete în care apare însuși omul din spatele artei.

 

Brendan van Son – brendanvanson

Brendan ne aduce mai aproape de natură. Chiar dacă privim doar o imagine, fotografiile lui au puterea de a ne teleporta în acele locuri pline de farmec.

Eric Rubens – erubes1

Eric este, de asemenea, îndrăgostit de natură și de locurile mai puțin vizitate de oameni. 

Lauren Bath – laurenepbath

Lauren ne surprinde prin cadrele perfecte cu animale sălbatice. Contul ei pare desprins dintr-un documentar National Geographic.

 

sursa:elle.ro

 

Related posts

Leave a Comment

three × one =