Cea mai mare greșeală pe care o fac majoritatea oamenilor atunci când cumpără cafea

30 ianuarie 2023  |  07:41  |  👁 225 Vizualizari


  • Cafeaua, fie că este preparată la ibric sau la aparat, a devenit un element de bază pentru a începe ziua.
  • Dar știați că există o greșeală comună atunci când cumpărați cafea?
  • Cafeaua începe să se oxideze ori de câte ori intră în contact cu aerul.

Pentru mulți oameni din întreaga lume, o cafea, fie că este preparată la ibric sau la aparat, a devenit un element de bază pentru a începe ziua sau pentru a obține un mic impuls pe parcursul zilei. De la arome îndrăznețe, robuste și bogate, nenumăratele tipuri de cafele aromate de pe piață satisfac papilele gustative.

Dar știați că există o greșeală comună atunci când cumpărați cafea? HuffPost a cerut prăjitorilor de cafea și experților în calitatea cafelei să dezvăluie secretul pentru a obține o cafea perfectă. Cu toții au ajuns la concluzia că, pentru a obține cea mai mare aromă, trebuie să faceți următoarele: Cumpărați boabe de cafea întregi în loc de cafea măcinată.

Partea științifică

Cafeaua cu boabe întregi proaspăt măcinată este mai bună decât cea care se bea măcinată, deoarece moleculele aromatice se vor volatiliza după măcinare, iar suprafața expusă a cafelei crește semnificativ, ceea ce duce la o oxidare mai rapidă, a declarat Summer Zhang, expert în prăjirea cafelei și controlul calității la Onyx Coffee Lab.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.