Ce spunea Rares Bogdan in 2014 dupa dezbaterea Iohannis-Ponta: “Iohannis se uita la ceas, fi-r-ar al dracului de ceas!”

12 noiembrie 2019  |  13:25  |  👁 179 Vizualizari


Rareş Bogdan a fost moderatorul dezbaterii electorale din 2014, dintre Klaus Iohannis și Victor Ponta. Pe atunci, alături de colegii săi din platoul emisiunii, a analizat momentele dintre cei doi contracandidați și se pare că nu a uitat ce atuuri are actualul președinte al României, dar și ce defecte, într-un astfel de meci electoral.

Rareș Bogdan, critici dure la adresa lui Klaus Iohannis, după dezbaterea din 2014

După ce primul tur al alegerilor prezidențiale din 10 noiembrie 2019, iar rezultatele finale ale voturilor au fost oferite și de către BEC, românilor le-a fost foarte clar că actualul lider al țării, Klaus Iohannis, va intra în cursa electorală din al doilea tur de scrutin alături de Viorica Dăncilă. Totuși, între cei doi candidați nu va exista o dezbatere politică, susține fostul prezentator de la Realitatea TV.

În prezent are rolul de Prim-vicepreședintele al PNL, tocmai de aceea Rareș Bogdan a explicat că există anumite motive pentru care Klaus Iohannis nu va ajunge în acestă postură, potrivit știripesurse.ro. Fostul moderator a susținut că într-o asemenea ipostază, candidatul PNL la prezidențiale nu ar face decât să demonteze spusele Vioricăi Dăncilă, în loc să își prezinte sau promoveze propriul său mesaj electoral.

Însă, cu cinci ani în urmă, Rareș Bogdan avea critici dure la adresa lui Iohannis, mai ales după meciul televizat dintre acesta și Victor Ponta. Imediat ce dezbaterea de o oră a fost finalizată, acesta a făcut referire la desele atenţionări ale lui Iohannis din timpul meciului politic, când acesta sublinia că se apropie finalul de emisiune.

„Era interesul lui Iohannis să stea mai mult la emisiune, al lui şi al telespectatorilor, nu interesul meu. Nu poţi să te cerţi cu mine că de ce depăşesc cu două minute. Trebuia să stai aici şi să te baţi cu ăla”, spunea Rareş Bogdan, la finalul dezbaterii.

„Pentru votanţii dânsului, trebuie să-i convingă, să-i motiveze. Există 1,5 milioane de votanţi care încă nu ştiu cu cine votează”, mai susținea Rareș Bogdan, în legătură cu numărul de dezbateri tot mai mare pe care ar fi trebuit să îl aibă candidatul Iohannis, în 2014.

Sursa: ph-online

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.