Ce spune Radu Oprea despre problema termiei de la Ploiești

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Radu Oprea îl ironizează pe liberalul Adrian Dobre, despre care spune că doarme de aproximativ 3 ani pe scaunul de primar, într-un oraş plin de gropi, gunoaie şi crize administrative cu care Ploieştiul nu s-a mai confruntat până acum.

Sunt ministru în Guvernul României şi, totodată, cetăţean prahovean, de aceea, îmi doresc ca primarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, să soluţioneze URGENT criza serviciului de termoficare, care afectează mai mult de jumătate din populaţia oraşului.

La sfârşitul lunii aprilie 2019, expiră contractul cu operatorul Veolia Energie, primarul se întrece în declaraţii politicianiste, sponsorizate în mediul online, şi pare să nu aibă nicio soluţie! În acest sens, îl rog pe domnul Adrian Dobre să înţeleagă, cât mai rapid, că, prin lipsa acţiunilor sale, menţine atât pericolul de a lăsa cetăţenii fără apă caldă, cât şi pe cel al creşterii preţului gigacaloriei.

Criza aceasta, nemaiîntâlnită până acum în România, trebuie soluționată urgent, astfel încât cetăţenii să nu sufere de pe urma lipsei dumneavoastră de viziune managerială şi bineînţeles, fără ca aceasta să se simtă în buzunarele lor. Concret, Primăria Municipiului Ploiești este singura administrație publică din țară care nu acordă subvenții la preţul gigacaloriei, iar operatorul a anunțat oficial că nu mai poate susține din resursele sale tariful care nu a mai fost actualizat din 2011.

Felicit preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader, pentru implicare şi pentru că alege să nu intre în jocul politic al primarului, asigurând cetăţenii că există soluţii şi, mai ales, rezolvări ale acestei situaţii pentru ca ploieştenii să nu plătească niciun leu, în plus, din buzunarul lor, indiferent care va fi operatorul, care va gestiona serviciul în viitor.

Întregul Consiliu Local, alături de Consiliul Judeţean, au ajuns, în ipostaza incredibilă, de a asigura primarul că vor susţine orice soluţie asupra căreia se va decide acesta, în speranţa că dumnealui se va trezi şi îşi va asuma responsabilitatea de fi primarul Ploieștiului.

Regret să afirm faptul că domnul Dobre doarme de aproximativ 3 ani pe scaunul de primar, într-un oraş plin de gropi, gunoaie şi crize administrative cu care Ploieştiul nu s-a mai confruntat până acum! Urmăresc atent această criză şi sper să se rezolve cât mai repede cu putinţă!” – a scris ministrul Radu Oprea pe pagina sa de Facebook.

Related posts

Leave a Comment

nineteen − eighteen =