Ce spune deputatul Rodica Paraschiv despre vizita ministrului Turismului în Prahova

Amintim că astăzi, ministrul Turismului, Bogdan Trif s-a întânit cu primarii din localitățile prahovene, în prezența președintelui Consiliului Județean Prahova și a deputaților Rodica Paraschiv și Andrei Nicolae, reprezentanți ai Departamentului de Turism din cadrul PSD, care au prezentat obiectivele turistice de importanță majoră din județ. În patrimoniul județul Prahova se află monumnete de importanță națională și mondială, unice în întreaga lume.

Citiți și Ministrul Turismului spune că Prahova este unul din cele mai frumoase județe din țară, cu un potențial turistic enorm

 

,,Întâlnire importantă in Prahova. Domnul Bogdan Trif, ministrul Turismului, a prezentat primarilor posibilitățile de accesare a  fondurilor de la Ministerul Turismului, procedura de clasificare a stațiunilor de interes turistic local sau național, precum și soluțiile adoptate în ultima perioadă pentru simplificarea obținerii finanțării necesare infrastructurii turistice.

Unul dintre obiectivele vizitate astăzi a fost mina turistică a Salinei Slănic, în vederea identificării  posibilităților de finanțare a amenajării ei și a soluțiilor de promovare pentru o mai eficientă atragere a turiștilor. 

“Drumul vinului” a fost o altă destinație, acesta dorindu-se a fi preluat într-un traseu național de promovare a turismului tematic, pentru că  vinurile românești sunt adevărați ambasadori ai României  la târgurile internaționale.” a scris Rodica Paraschiv pe pagina sa de Facebook.

Related posts

Leave a Comment

5 × three =