Ce spune Daniel Dragomir despre scopurile Anei Birchall

18 septembrie 2019  |  10:11  |  👁 42 Vizualizari


Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir este de părere că acțiunile Anei Birchall, din Guvernul României, pot influența în mod negativ imaginea premierului Viorica Dăncilă. Acesta spune că prim-ministrul trebuie să ia măsuri urgente în privința atitudinii ministrului Justiției, la CSM.

,,Iapa troiana in Guvernul Romaniei

Tot ce a castigat doamna Dancila in ultimele saptamani cu eforturi politice si o munca admirabila a fost distrus electoral astazi in CSM de doamna Birchall.

In “home-base” al PSD (multi gresesc atunci cand calculeaza procente, eu prefer sa merg la nuante, sa ma refer la voturi in primul tur, pe prezenta, chiar daca sociologii or sa ma injure, doamna premier trebuie sa ia minim 3 milioane de voturi) in interiorul PSD, orice iesire a doamnei Birchall este incasata direct de primul ministru. In plin!

Doamna Birchall are multe misiuni. Cea mai importanta dintre ele este sa asigure echipa Maior-Coldea-Barna ca va manca din procentele doamnei Dancila si din sansele domniei sale de a ajunge in turul doi!

Doamna Dancila trebuie sa faca o alegere. Totul in viata tine de alegeri!” a conchis Daniel Dragomir pe pagina sa de Facebook.

Citiți și Ana Birchall a ajuns ‘inamicul din interior’ al PSD. Deputatul Andreea Cosma, patru întrebări-cheie pentru ministrul Justiţiei

Ministrul Justiției Ana Birchall a provocat surpriza zilei de marți anunțând că un grup de lucru interministerial coordonat de minister a ajuns la concluzii preliminare privind Secția de investigare a magistraților, și anume că ”niciuna nu susține funcționarea în această formă a acestei instituții”.

În plus, ministrul PSD al Justiției a purtat discuții contondente în CSM pe tema foii de parcurs cu SUA privind statul de drept în România, refuzând să spună ce demers a făcut.

În aceste condiții, fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu afirmă că ministrul Justiției Ana Birchall nu vorbește în numele PSD și că aceasta are o altă agendă decât cea a partidului.

„Să știți că doamna Birchall de la jusțitie nu vorbește în numele PSD! Agenda ei de lucru nu are nicio legătură cu cea a partidului. Și nici cu voturile a milioane de români care încă mai speră ca PSD să facă dreptate! Și sper ca toată lumea să înțeleagă asta!”, a scris Ștefănescu, pe Facebook.

Președintele CSM, Lia Savonea, i-a cerut, marți, în plenul CSM, ministrului Justiției, Ana Birchall, să precizeze dacă a agreat în vreun fel cu procurorul general SUA sau cu reprezentanții altui stat asupra unei „foi de parcurs” cu privire la întărirea statului de drept din România.

Marți, ordinea de zi a ședinței plenului CSM a fost suplimentată cu această adresă, iar Lia Savonea i-a cerut explicații ministrului Justiției pe această temă.

Birchall a refuzat să dea un răspuns explicit, precizând că va răspunde în scris.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.