Ce îți poate oferi un om în funcție de zodia lui

4 august 2020  |  07:11  |  👁 118 Vizualizari


Oamenii sunt diferiți, iar luna în care s-au născut influențează felul în care se poartă cu ceilalți. Vezi ce îți pot oferi cei de lângă tine, în funcție de zodie.
Berbec
Berbecii sunt foarte sinceri, iar dacă le pasă de tine, vor face orice pentru a te ajuta. Problema este că se deschid foarte greu și nu ajungi să îi cunoști bine, decât dacă ai răbdare. În general, sunt oameni de treabă, însă nu acceptă să fie călcați în picioare. Iartă cu ușurință, dar nu vor mai avea aceeași încredere în tine, odată ce i-ai rănit.
Taur
Taurii au o intuiție bună, așa că te poți baza întotdeauna pe sfatul lor. Dacă simt că ceva nu este în regulă, de cele mai multe ori au dreptate. Sunt persoane sensibile și răbdătoare, iar odată ce le-ai câștigat încrederea, vor face orice pentru tine. Sunt capabili să renunțe la fericirea și confortul lor, pentru a-ți fie ție bine. Taurii sunt destul de toleranți, iar dacă îi minți, dar ajungi, într-un final, să le spui adevărul, găsesc putere să te ierte. Nu mai ai nicio șansă în inima lor dacă mergi cu minciuna până la capăt, iar ei află adevărul din alte surse.
Gemeni
Oamenii te-ar putea percepe ca pe o persoană care aduce numai probleme, dar adevărul este că îi supără faptul că ești atât de directă. Ceilalți nu ar trebui să aștepte foarte mult de la tine, pentru că ești partenerul perfect la distracție, dar ți-e foarte greu să te apropii cu adevărat de cineva. Ai o inteligență extraordinară și reușești să te detașezi cu ușurință de probleme.
Rac
Nu te gândi că vei putea minți un Rac, pentru că are o memorie extraordinară și își amintește fiecare cuvânt pe care l-ai spus și gest pe care l-ai făcut. Pentru Raci, prietenii înseamnă totul și vor fi acolo pentru ei, indiferent de ce s-ar întâmpla. Sunt persoane inteligente, cu o imaginație bogată și cu un simț al umorului savuros. Îți vor tolera foarte multe, dar când li se va umple paharul, nu va mai fi loc pentru tine în inima lor.
Leu
Leii sunt persoane generoase, care ar face orice pentru ca tu să fii fericit, dacă le pasă de tine. Sunt creativi și au un mod ingenios de a-și dezvălui sentimentele. Dacă vrei să te împrietenești cu cineva din această zodie, trebuie să ai răbdare, pentru că sunt foarte selectivi cu oamenii din jurul lor.
Fecioară
O Fecioară nu vrea să fie prietenă cu toată lumea și nu are o problemă să își arate simpatiile și antipatiile. În general, este o persoană de treabă, dar dacă faci ceva care o scoate din sărite, nu prea va mai avea ochi pentru tine. Nu este deloc complicată și nu va cere multe, adevărul fiind tot ce are nevoie. Dacă vrei o opinie sinceră, întreabă o Fecioară, pentru că nu te va minți niciodată.
Balanță
Dacă vrei să ții o Balanță în viața ta, trebuie să fii sinceră cu sentimentele tale. Chiar dacă pare de treabă, uneori chiar naivă, lucrurile nu stau deloc așa. Balanța are o capacitate incredibilă de a se detașa și poate părea chiar fără inimă, atunci când o calci pe coadă. În preajma unei Balanțe poți fi tu însăți, pentru că nu va pleca, indiferent de ce îi vei arăta. Ia-ți, însă, gândul de la prietenia ei dacă ai de gând să îi ascunzi adevărul.
Scorpion
Nu vei ști niciodată ce gândește un Scorpion, însă va fi întotdeauna lângă tine, chiar și când restul lumii îți va întoarce spatele. Sunt persoane atente la detalii și cu o intuiție foarte bună și își vor da seama că ceva nu este în regulă cu tine, chiar dacă nu le vei spune. Scorpionul este singurul care poate fi sensibil, indispus, dominant, încăpățânat, înțelept, amuzant și iubitor într-un singur minut. Dacă te joci cu sentimentele sale, e ca și cum ai deschide porțile Iadului.
Săgetător
Săgetătorii sunt cele mai dulci persoane, până în momentul în care le scoși din sărite. Ei trăiesc totul la extremă, așa că, atunci când sunt fericiți, sunt în al nouălea cer, iar când sunt supărați, ar trebui să nu le stai în cale. Sunt persoane profunde, filosofice chiar, dar știu să fie amuzante, atunci când este cazul, deci nu te vei plictisi lângă ei.
Capricorn
Capricornii sunt persoane intuitive și reușesc să citească foarte bine oamenii. Sunt buni ascultători și îți vor da întotdeauna cele mai bune sfaturi, așa că nu ezita să le ceri. Capricornul este unul dintre cele mai loiale semne zodiacale, însă dacă îl enervezi, nu are nicio problemă să te dea la o parte.
Vărsător
Vărsătorii nu au mulți prieteni, pentru că sunt foarte selectivi și le rămân loiali celor din jurul lor. Sunt buni observatori și le place să studieze oamenii și să înțeleagă de ce au reacționat într-un anumit fel. Dacă nu ești în apele tale în preajma lor, își vor da seama. Sunt persoane inteligente, iar dacă le-ai atras atenția, înseamnă că ești diferită.
Pești
Peștii iubesc să afle ce se întâmplă în inimile celorlalți. Sunt persoane profunde, au firi artistice și misterioase. Trec, însă, rapid de la o stare la alta și nu prea reușesc să își găsească echilibrul emoțional.
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.