Ce câine ți se potrivește în funcție de zodia ta

29 iulie 2020  |  05:55  |  👁 626 Vizualizari


Astrele veghează atât asupra ta cât și asupra animalelor tale de companie. Dacă ești în cutarea unui prieten blănos, stelele îți sunt alături. Ele îți arată care sunt rasele de câini potrivite pentru zodia ta.
Berbecul este independent, coleric și plin de energie. Această zodie are nevoie de un câine foarte activ și jucăuș. Berbecilor li se potrivește un câine terrier Jack Russel pentru că este un câine ce nu stă locului, are multă energie și este mereu gata de joacă. La fel ca Berbecul micuțul Jack Russel este încăpățânat și independent. Deși, sunt câini care sunt greu de temperat, Berbecul este singura zodie care îi poate calma. Dacă Berbecul caută rase mai mari se va înțelege și cu simpaticii Schanuzeri, boxeri sau labradori.
Taurul este loial și încăpățânat. Nativii acestei zodii vor întotdeauna să li se facă voia lor. Câinele ce li se potrivește este Saint Bernardul. Această rasă își iubește cu adevărat stăpânul și nu va deranja calmul Taur. Pentru Taurul care preferă rasele mai mici îl sfătuim să aleagă un șoricar, un Boston terrier sau un Scottish terrier.
Gemenii sunt sociabili și plini de energie. Aventura este numele lor mijlociu. Ei au nevoie de un câine la fel de sociabil și prietenos ca ei. Beagle-ul este perfect pentru această zodie, sunt plini de șarm și frumoși exact așa cum își doresc Gemenii. Alte rase ce ar putea fi pe placul Gemenilor sunt labradorii si ciobăneștii germani.
Racul este genul de persoană care preferă siguranța casei sale și confortul asigurat doar de prietenii foarte apropiați. Au nevoie de un cățel mic, drăgăstos și nu foarte pretențios. Chihuahua sau Pomerianul sunt rasele ce li se potrivesc liniștitului Rac.
Leul este conducător înnăscut și are nevoie de toată atenția pe care o poate primi. Nimeni nu îi poate rezista unui Leu. Doar un câine la fel de regal ca Mastiff-ul îi poate sta alături impetuosului Leu. Această rasă puternică și dominantă este perfectă pentru regele Junglei.
Fecioara este o personă rațională și independentă. Această zodie n-are timp pentru giugiuleli și drăgălășenii cu câinele. Li se potrivesc rasele independente și inteligente, cum ar fi copoii sau ciobăneștii australieni.
Balanța este liniștită și diplomată. Cea mai fericită Balanță o vei găsi într-un grup de prieteni. Își fac repede prieteni și iubesc să se distreze. Câinele ideal pentru Balanță este unul jucăuș, care nu se ia prea mult în serios. Setterul irlandez este câinele ideal pentru această zodie.
Scorpionii sunt oamenii care reușesc tot ce-și propun. Loiali, pasionali și singuratici au nevoie de un cățel haios, liniștit și sensibil cum ar fi bulldogul francez. Îi va da de furcă exoticului Scorpion prin încăpățânarea sa.
Săgetătorul este zodia cea mai aventuroasă din zodiac. Va adora să meargă să facă trasee și să colinde lumea așa că va avea nevoie de un companion blănos la fel de atletic și dornic de libertate. Ogarii sunt ideali pentru Săgetători, se adaptează repede și sunt rezistenți.
Capricornul este responsabili, răbdători și ambițioși. Muncesc mult și au nevoie de un câine afectuos și independent. Rasa collie este făcută pentru Capricorn, câinii din această rasă sunt plini de energie și vor avea răbdare cu neobositul Capricorn.
Vărsătorul este deștept, inventiv și independent. Nu poți ține un Vărsător cu forța pentru că nu vei face decât să-l îndepărtezi. Vărsătorii au nevoie de un câine frumos, inteligent și loial cum este rhodezianul.
Peștii sunt creativi, devotați și plini de compasiune așa că au nevoie de un câine sensibil și afectuos, așa cum este mops-ul. Pentru Peștii ce preferă rasele mai mari li se recomandă Terra Nova, un câine la fel de afectuos și inteligent ca mops-ul.
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.