CE BIJUTERII ÎŞI DORESC FEMEILE. TRENDURI ŞI SFATURI ÎN LUNA CADOURILOR

16 decembrie 2020  |  09:42  |  👁 276 Vizualizari


Din cele mai vechi timpuri, femeile şi bărbaţii au purtat bijuterii pentru a-şi pune în evidenţă personalitatea și ca modalitate de accesorizare a ţinutelor. Dacă în trecut, „giuvaerurile” se găseau foarte greu, de obicei la târguri, în prezent avem la dispoziţie o mulţime de branduri şi modele de bijuterii pe gustul fiecăruia.
Pentru că luna decembrie este unul dintre momentele prin care îţi poţi arăta aprecierea şi iubirea faţă de persoanele importante din viaţa ta, am pregătit câteva recomandări care să te ajute să oferi cele mai inspirate bijuterii.
Pentru a nu da greş în alegerea unei bijuterii, cei de la Lemons and Gin recomandă, pe blogul lor, să verifici dacă persoana care va primi cadoul mai are ceva asemănător în garderobă şi dacă există culori sau simboluri pe care ar fi bine să le eviţi.
Inele statement
Inelele statement, prin formele variate, reflectă personalitatea celei care le poartă. Ele pot fi găsite în diverse reprezentări, de la flori, insecte şi animale, până la creaţii mai abstracte sau pot fi încrustate cu pietre supradimensionate, toate acestea, pentru a reliefa cât mai bine coloratura interioară a fiecăreia.
Brăţări cu charmuri
Brățările cu charmuri nu se vor demoda niciodată pentru că sunt pline de semnificaţie. Printr-un charm poţi ilustra foarte uşor o amintire pe care o ai cu o persoană dragă ţie și nu trebuie să îţi faci griji cu privire la cadourile viitoare. Cu fiecare ocazie specială poţi dărui un charm nou care să completeze colecţia de la încheietura mâinii. În plus, reprezintă un mod drăguţ de a spune „Te rog să îţi aminteşti de mine.”
Coliere cu pietre semipreţioase
Colierele sunt accesoriile pe care orice femeie şi le doreşte în garderoba sa, pentru că scot din anonimat orice ţinută și pun în valoare decolteul. Pietrele semipreţioase spun mici povesti ce adăugă colierelor o semnificaţie ascunsă, scrie Beadage. De exemplu, agatul, este corelat cu frumuseţea pură, iar opalul este ideal pentru femeile îndrăzneţe şi încrezătoare.
Broşe
Dacă la începuturi broşele se foloseau pentru a înlocui nasturii sau pentru a prinde hainele, în vremurile noastre, au devenit bijuterii care aduc eleganță şi strălucire oricărei ţinute simple. Ca şi în cazul inelelor, broşele pot fi găsite într-o multitudine de simboluri pline de semnificații, pentru fiecare moment și fiecare femeie.
Bijuteriile vintage din perle
Acest tip de bijuterie este special prin faptul că montura este aproape invizibilă şi fiecare piatră este tăiată precis pentru a se potrivi întregului. Indiferent de vechimea bijuteriei aceasta oferă un stil aparte ţinutei, evocând parfumul epocii căreia îi aparţine.
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.