CE ADIDASI DE BARBATI SUNT IN TREND IN 2019?

Ca se intorc iar si iar trendurile in moda, stim deja cu totii. Asadar, nici in 2019 nu sunt mari noutati. 

Minimalism alb ca zapada

Look-ul curat, clasic, minimalist este un stil extrem de preferat in ultima vreme. Este atat de multilateral, incat se poate purta cu orice, de asta este si atat de indragit. Tenisii de un alb curat sunt si in 2019 un pariu la sigur. Dezavantajul acestor incaltari este faptul ca se murdaresc foarte repede. Pe vreme ploioasa de preferat sa alegeti altfel de incaltari.

Pariu pe clasic

Branduri ca VansConverse sau Nike ofera deja de zeci de ani tenisi si adidasi clasici, care nu vor iesi niciodata din moda. Combinatia de alb si negru – indiferent daca de la brandul Converse sau de la Vans – apartine clasicului accesibil ca si pret, si care poate fi purtat zilnic.

 

Inapoi in trecut

Brandul Fila este pentru multi un brand de suflet, din copilarie, apoi pentru o perioadă lungă de timp neglijat, dar astăzi din nou în creștere de popularitate. Pantofii FILA sunt piese pe care ori le iubiti, ori nu le suportati. Așteptați-va la un val mare de tendințe retro.

 

Adidasii de alergat

Acesti tip de pantofi sport pot fi in afara de partea lor functionala si niste piese de moda excelente, pentru ca sunt conceputi in diverse culori, in plus, asigura confort in timpul mersului. In aceasta categorie sunt castigatoare brandurile Nike, Reebok si Adidas. Adidasii de alergat nu ii veti vedea in exclusivitate la sportivi, ci si la „consumatori” obisnuiti.

 

Pantofii funky

Anul 2019 va fi anul intrecerii intre pantofii unici, si cu cat mai colorati si mai interesanti, cu atât mai bine. Culorile neon și strălucitoare vor juca un rol primordial și ne putem aștepta la forme uriașe, tălpi înalte și taieturi neobișnuite. Vom vedea acesti adidași la fiecare colț – fie în stradă, fie în magazine, și putem presupune că această tendință va atrage orice brand de renume. 

sursa:Unsplash.com.

Related posts

Leave a Comment

3 × 3 =