Casa Albă precizează că obiectele care plutesc deasupra SUA nu sunt OZN-uri

14 februarie 2023  |  09:12  |  👁 134 Vizualizari


Obiectele neidentificate care plutesc pe cerul Statelor Unite nu sunt OZN-uri. Precizările Casei Albe au fost făcute după ce un general american a declarat recent că nu exclude posibilitatea că dispozitivele doborâte zilele trecute să fie extraterestre.

Casa Albă a explicat că în nici unul dintre cele 3 cazuri nu poate fi vorba de o amenințare pentru cei aflați la sol. Oficialii s-au străduit să facă distincția între obiectele doborâte în ultimele zile și balonul chinezesc de deasupra Oceanului Atlantic.

Cele trei obiecte erau toate de dimensiuni mai mici și zburau la o altitudine mult mai mică.

„Ştiu că au existat întrebări şi îngrijorări în legatură cu acest subiect, dar nu există niciun indiciu de extratereştri sau activităţi extraterestre legate de aceste doborâri recente”, a spus purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Karine Jean-Pierre, insistând asupra faptului că este „important” să se răspundă la această problemă de pe podiumul Casei Albe.

Şeful Comandamentului de Apărare Aerospaţială al SUA (NORAD), generalul Glen VanHerck, a afirmat duminică, referitor la recenta serie de obiecte neidentificate doborâte de avioane de război americane, că nu poate exclude în acest moment să fi fost vorba de extratereştri sau vreo altă explicaţie, relatează luni agenţia Reuters.

sursa: stiri.tvr.ro

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.