Care sunt cele mai mincinoase zodii

19 ianuarie 2021  |  07:25  |  👁 1976 Vizualizari


Nu-i așa că ești curioasă să descoperi care sunt cele mai mincinoase zodii din horoscop? Ei bine, a venit momentul adevărului. Uite cine sunt marii mincinoși ai zodiacului!
Gemenii 
Zodia cu o mie de fețe! Sunt printre cei mai mincinoși nativi ai zodiacului, sunt prefăcuți, sunt schimbători, deci își merită cu vârf și îndesat porecla – zodia cu o mie de fețe. Și, ceea ce este și mai rău de-atât, este că uneori nu mint pentru a ascunde anumite lucruri, ci mai mult pentru distracția lor, pentru a vedea cum reacționează ceilalți. Puțini sunt oamenii care ajung să cunoască cu adevărat un nativ din Gemeni – atât de bine știu să se ascundă.
Fecioarele
Chiar dacă vor să păstreze aparențele și se descriu a fi oameni onești, nativii din fecioară mint uneori foarte mult. Adesea e vorba de lucruri mărunte, iar minciunile lor nu fac nimănui rău, însă o fac doar pentru a ieși mai mult în evidență.
Săgetătorii
Dacă ai crezut că săgetătorii sunt oameni sinceri, te-ai înșelat amarnic. Săgetătorii mint pentru a părea mai interesanți. O fac din obișnuință adesea, pentru că mulți au acest prost obicei încă din copilărie.
Capricornii
Ei bine, ei chiar “mint de îngheață apele”. Cumva, le place să mintă despre familia lor, despre viața lor, despre educație… Pur și simplu vor să pară alte persoane!
Peștii
Peștii sunt un caz special – ei nu mint decât atunci când pot obține beneficii din minciunile lor. Adică la job, în viața amoroasă etc. Din păcate, mai devreme sau mai târziu minciunile ies la suprafață și pot suferi mult din această cauză.
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.