Carantină în Otopeni, Mogoșoaia, Corbeanca, Dobroești, Măgurele și Popești-Leordeni, de astăzi, ora 22:00

21 noiembrie 2020  |  16:09  |  👁 443 Vizualizari


Șase localități din jurul Bucureștiului, în carantină de la ora 22.00
În zona Bucureștiului, în acest moment sunt în carantină Ciorogârla, Clinceni, Berceni, Chiajna și Bragadiru.
Lor li se adaugă, de la 22.00, Otopeni, Măgurele, cu satele Alunișu, Dumitrana și Pruni, plus Vârteju, Corbeanca și satele Ostratu, Petrești Tamaș, Popești Leordeni, Dobroiești cu satele aparținătoare, Fundeni, dar și Mogoșoaia.
Carantina se instituie pentru 14 zile. Otopeni, oraș traversat de DN1 și cu principalul aeroport al țării, nu se închide complet.
Carantinarea orașului Otopeni nu înseamnă și blocarea sau instituirea de filtre pe DN1. Drumul Național 1 este cea mai aglomerată șosea din România. Zilnic pe aici circulă peste 54.000 de mașini și ar fi nevoie de o armată de polițiști să verifice fiecare autoturism în parte.
Nici aeroportul nu va fi afectat, spun autoritățile. Spre deosebire de alte localități, în Otopeni nu va fi nevoie de declarație pe proprie răspundere pentru tranzitare.
Aflat pe ambele părți ale drumului Național 1, orașul Otopeni va fi extrem de greu de carantinat. Așa că autoritățile anunță că vor institui câte un filtru pe fiecare stradă care are legătură cu DN1. Astfel fiecare mașina care intră sau iese de pe aceste străduțe va fi verificată.
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.