Căminul de noapte al Ploieștiului, luat cu asalt de oamenii străzii

Vremea capricioasă din ultimele zile a aglomerat Căminul de noapte al Ploieștiului. Marți noapte, toate cele 50 de locuri au fost ocupate. Pe perioada sezonului rece, numărul de locuri poate fi suplimentat cu încă 30 de saltele.

Mult mai devreme față de alți ani, capacitatea de la Căminul de noapte al Ploieștiului, unde ajung persoanele fără adăpost, a fost ocupată.

Ieri noapte, 50 de persoane au căutat găzduire la Căminul de noapte al Ploieștiului. Explicația este simplă. În ultimele zile, temperaturile atmosferice au fost mai scăzute față de aceleași perioade din alți ani.

În alți ani, erau ocupate toate locurile de abia după data de 1 noiembrie. Anul acesta însă, vremea și-a făcut de cap, în primele nopți ale lunii octombrie înregistrându-se, pe timpul nopții, temperaturi mult mai scăzute față de obicei.

Meteorologii au anunțat că „valorile termice nocturne vor marca ușoare variații până în data de 04 octombrie, când se vor situa, în general, între 8 și 11 grade, dar se vor menține relativ constante în cea de a doua săptămână, când se vor situa între 7 și 9 grade”.

 

 

 

 

 

 

Observatorulph

Related posts

Leave a Comment

16 − eight =