Ca la Ploiești, la nimeni:Spitalul Județean de Urgență Ploiești a fost informat de abia astăzi că se oprește apa caldă

1 august 2022  |  13:27  |  👁 301 Vizualizari


Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Ploiești au fost informați oficial de abia astăzi că se oprește furnizarea apei calde. Potrivit managerului unității, dr. Bogdan Nica, spitalul a primit astăzi notificarea din partea operatorului de termoficare, deși aflase despre această problemă, din presă, de săptămâna trecută.

Spitalul Județean de Urgență Ploiești are, pe lângă sediul principal din zona de nord a orașului, mai multe secții exterioare, printre care și Maternitatea Ploiești. În timp ce celelalte secții au centrale termice, unitatea principală, de la nord, dar și Maternitatea, nu au centrale care să asigure apa caldă.

Potrivit managerului spitalului, la ora actuală (n.r. ora 15.00), însă este apă caldă în spitale, dar potrivit notificării primite în această dimineață, în cursul zilei de astăzi apa va fi sistată.

 

În ceea ce privește Maternitatea Ploiești, dr. Nica a explicat că a trimis muncitori la această secție pentru a repara instalația solară astfel încât să poată asigura măcat apă caldă pentru nou-născuții din spital. Problema cea mai mare rămâne secția de la nord, însă, unde sunt peste 600 de paturi și nicio soluție care să rezolve categoric problema. Managerul unității a explicat că ia în calcul achiziția urgentă a unor boilere instant care să fie montate pe anumite secții, în funcție de cea mai mare necesitate.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.