BREAKING NEWS/ Sectia DNA Ploiesti urmeaza sa fie DESFIINTATA

Informatie de ultima ora: Sectia DNA Ploiesti urmeaza sa fie desfiintata, urmare a anchetelor pe care Parchetul General le desfasoara pe numele procurorilor Onea, Negulescu, Savu, Deaconu, Raileanu si a politistilor judiciari implicati in fabricarea de dosare.

Stire in curs de actualizare

UPDATE:  După REVOCAREA de la DNA Ploieşti a fostului şef, Lucian Onea, şi a altor trei procurori (Deaconu Giluela, Savu Alfred Virgiliu şi Răileanu Elena Cerasela), fosta structură “de elită” mai pierde un procuror.

Secţia pentru procurori a CSM urmează să decidă în şedinţa de joi, 17 ianuarie, dacă încuviinţează solicitarea procurorului Maria Laura Bucică de încetare a activităţii la DNA Ploieşti. Serviciul Teritorial Ploieşti rămâne cu doar doi procurori cu funcţii de execuţie, şefului interimar al unităţii de parchet, Nicolae Marin, fiindu-i prelungit marţi mandatul cu încă şase luni.

Tot în şedinţa de joi, Secţia pentru procurori a CSM va decide la ce unitate de parchet îşi va continua activitatea Lucian Onea, fostul şef al DNA Ploieşti, în prezent suspendat din funcţie ca urmare a faptului că este inculpat într-un dosar penal.

O altă decizie a Secţiei va viza delegarea procurorului Monica Erika Danciu în funcţia de procuror şef adjunct al Secţiei judiciare a Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

sursa: ph-online

Related posts

Leave a Comment

1 × four =