Boxer ploiestean in lupta pentru aur la Albena

Prezent cu delegaţia României la Campionatele Europene Şcolare pentru Cadeţi, de la Albena (Bulgaria), boxerul Andrei Alexandru Constantin a reuşit să se califice în finala categoriei „90-105 kg”! El a trecut trecut, în semifinale, de reprezentantul Ungariei, Peter Balogh.

Sportivul pregătit de Titi Tudor şi Adrian Pîrlogea, cel de-al doilea tehnician însoţindu-l, de altfel, la competiţia din Bulgaria, a avut parte de o decizie în unanimitate din partea celor cinci arbitri judecători. Andrei va încerca, astăzi, să … transforme argintul în aur, printr-o victorie în faţa reprezentantului Rusiei, David Lokian. Partida va închide, practic, gala finală a competiţiei, fiind a 16-a confruntare a sesiunii secunde, ce va debuta la ora 18.00.

Ar mai fi de remarcat că boxerul de la CSM Ploieşti este singurul român care luptă pentru aur la Albena! România ocupă, momentan, la Camionatul European un loc 7, în ierarhia țărilor concurente, în competiția din stațiunea bulgară. Lotul tricolor a câştigat 5 medalii, 4 la băieţi şi una la fete, prin Maria Eliza Micu, la 54 kg. Sursa foto: facebook/adrian pirlogea

Related posts

Leave a Comment

two × four =